top of page

Årets julekort

Årets julekort er nå sendt ut og jeg håper de alle har kommet trygt frem i god tid før jul.

Desember har vært travel så jeg ble veldig glad når jeg kom over kortshop.no – De tilbyr julekort virkelig etter min smak. Med en fotograf og en grafisk designer i hus så er vi kanskje litt over middels nøye med det vi sender ut, og derfor var det deilig å overlate litt ansvar til flinke folk hos kortshop. Bildet av Stella er faktisk for første gang ikke tatt av Esben, eller meg, men er et barnehagefoto. Vi har en tullete frøken som smiler mestparten av dagen, noe vi synes kommer godt frem på bildene. Det har begynt å dumpe julekort ned i postkassen vår, og jeg synes det er så koselig å lese de og se de fine bildene av folk vi er glade i.

Julekort er en av de koseligste tradisjonene med julen, det er i hvertfall min mening!


unnamed-16

Et varmt smil som påminnelse på å stresse mindre, og vite at jul blir det alltid uansett!


unnamed-17

En annen fin ting med kortshop er at du får tilsendt korrekturer. Dette er jeg veldig vant til som grafisk designer, og jeg elsker tryggheten det gir.

Håper dere alle har en fin førjulstid, og ikke stresser for mye, men nyter førjulstiden. 

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page