top of page

Det skal være enkelt med et godt resultat!

Oppdatert: 9. okt. 2023

Alltid når jeg hjelper kunder med prosjekter så er hovedmålet at de skal få det akkurat slik de drømmer om, nesten uavhengig av budsjett. Om det så skal være et nytt hjemmekontor, nye farger, fornyelse av bad eller alt fra A til Å i et helt nytt hjem. Det andre som er nesten like viktig for meg er at kundene synes at prosessen er enkel! Dette er jo mitt fagfelt, så jeg ønsker at de skal kjenne at jeg tar vare på drømmene deres og leder de trygt gjennom prosessen til ferdig resultat.


Så dette er også målet med de nye prispakkene på nettsiden min. Husk at du under prisene kan lese mer om hva du får med i den pakken. Og finner du ikke den løsningen som kan passe for deg, så tar du bare kontakt så finner vi ut av behovet og en løsning for deg og ditt prosjekt.


Nå tenkte jeg at jeg skulle ta dere med å vise eksempler på hva dere kan forvente å få når dere booker pakkene gjennom nettsiden min. Den ene pakken som heter moodboard helt hjem med design håndbok med ferdig resultat er noe jeg ofte leverer til de som har store renoverings prosjekter eller skal bygge nytt hus. Da er det mange valg som skal tas og jeg gjør alt jeg kan for at kundene skal synes at prosessen er kun gøy, og at jeg er er som deres høyre hånd gjennom hele prosessen.

På eksempelet over ser dere belysningsplan på kjøkken. Kjøkkenet er også tegnet inn i 3D (bestilt i tillegg), og alt er visualisert ned i hver minste detalj. Når Elektrikker kommer for å installere har de en plan som jeg eller de kan gi til Elektrikker. Jeg er også ofte på stedet for å sørge for at alt går som det skal.


Et annet eksempel jeg vil trekke fram for dere er "pakken" som heter Interiørveiledning før salg av bolig - Dette er en pakke som nå flere ser stor verdi i. Jeg hjalp nettopp en kunde i Reykjavik med en digital løsning der jeg fargesatte hjemmet, og viste konkrete endringer på møbler, belysning, tekstiler osv. Men med min erfaring fra foto og styling gjorde jeg også en digital styling for kunden. Dette prosjektet anbefalte jeg at de tok nye bilder før de la det ut på nytt. Og jeg ga da tilbakemeldinger på de første bildene om hva som måtte fjernes og tilføres, veldig konkrete forslag som f.eks rosa orkide det i høyre hjørnet i venstre vindu på badet. Igjen, jeg vil gjøre det så enkelt som mulig for kundene mine, så prosessen blir håndterbar, men med et godt resultat.


På bildet under er det fra et annet prosjekt der jeg gitt konkrete endringer som jeg anbefalte for kunden etter en befaring. Når endringene er gjort så booket de meg inn for styling med siste finish, og jeg jobbet også med fotografen om bildene som skulle inn i prospektet. Jeg liker godt å være med fra A til Å på alle prosjekter, og setter så stor pris på ansvaret som følger med som prosjektleder for kundene mine.

På prosjektet har jeg også hjulpet kunden med å gjøre klar boligen for salg. Her er det også booket en befaring, der jeg tar bilder for å jobbe med endringene i etterkant. Jeg får også som regel tilsendt planskisse der jeg gjør eventuelle endringer der, og også fargesetter i de. Ellers så bruker jeg befaringsbilder og forklarer så helhetlig som mulig. Det er viktig for meg at kunden ser at forandringene jeg foreslår er verdt det, og da er det jobben min å visualisere det så godt som mulig.


På bildene under hjalp jeg kunden blant annet med oppussing av et lite bad. Budsjettet var ikke så stort, (noe det ofte ikke er når man skal selge, man vil jo heller bruke pengene sine i det nye prosjektet), men forandringen ble likevel stor, og utgjorde en vesentlig forskjell på helhetsinntrykket.


Steg 1: // Konkrete endringer på befaringsbildene

Steg 2: // Moodboard med stemningen jeg ønsker med endringene, og konkrete forslag till innkjøp og materialvalg:

Steg 3: // Ferdig resultat


Det er ikke alltid at det kreves å endre et baderom før et salg for ofte vil kjøper gjøre det om til sitt eget. Men når jeg som her anbefalte en modernisering så er det også viktig at jeg treffer ny kjøperen med et bad som kan "treffe" mange stiler, altså et stilrent bad som passer godt i mange år fremover og i

trendbildet her og nå.


Er du mer usikker på hvor mye du trenger hjelp til anbefaler jeg at du booker befaring, eller interiørveiledning tre timer. Da gjør jeg en kjapp analyse av deres behov, hva dere trenger hjelp til og hva som skal til for å løse dette slik at dere får et resultat dere er fornøyd med i lang tid.


Ikke nøl med å ta kontakt om du har noen spørsmål. Det er også mulig å chatte på nettsiden, ellers så tar du kontakt i den plattformen som er mest tilgjengelig for deg. God helg! Hilsen Jannicke


21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page