top of page

Drømmehuset


Skisser - planlegging - drømmer

Skisser – planlegging – drømmer


Dette blir mitt første blogginnlegg om drømmehuset, og vår vei dit. For selv om vi er helt i startfasen, så har drømmen om å bygge eget hus vært der i mange år. Jeg husker godt at jeg og min bestevenninne gikk lange turer om kveldene og skravlet, og når vi ikke skravlet så jeg på hus og hager. Jeg drømte meg stadig bort i tankene om hvordan hus vi skulle bygge, magnolia treet vi skulle ha i hagen, utsikten, kaffekoppen på en hvitmalt benk, romløsninger og interiør. Så drømmen har vært der lenge før jeg stiftet familie, men den har selvsagt vokst sterkere etter vi ble en familie på tre.

Og alle steder vi har bodd, fra leilighet, til firemannsbolig og nå til rekkehus så har det alltid vært viktig for meg å ha med gamle skatter. Noe som er oss, noe med en historie og noe vi holder kjært. Lenge før huset er bygget har jeg funnet noen “nye” skatter, som jeg gleder meg til å ta i bruk. Det er noen stoler jeg har arvet fra min tante og jeg synes de er så vakre. Planen er å bygge et smalt arbeidsbord/kontorpult i stua der vi kan jobbe samtidig som vi nyter utsikten. Eller så blir de kanskje en del av fotostudio vi skal ha, de fire stolene jeg har arvet skal i hvertfall med, det er helt sikkert.


☆


Er den ikke vakker?!

Har dere lyst til å følge oss i veien mot vårt drømmehus? Isåfall tenker jeg at jeg skal være flink å ta dere med i prosessen med alle valg det innbærer til det ferdige resultatet.

Ha en fortsatt strålende uke!

// Jannicke

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page