top of page

Embla’n vår

Jeg skriver ikke så mye om jentene mine her på bloggen, og jeg har ikke tenkt til å starte med det nå heller, men i dag har jeg lyst til å gjøre et unntak. Det er ingen stor dag, men Embla er ti måneder i dag, og det får mammaen hennes til å reflektere litt. Som så mange andre småbarnsforeldre sier, det går så fort! Så altfor fort. Jeg blir så sentimental av å tenke på at Embla “kom” til vår lille familie, at hun ble Stella sin lillesøster, og hun ble vår kjære datter nummer to.

Livet som småbarnsmamma er hektisk! Det er virkelig langt fra glamorøst, og jeg kan ikke huske ansiktet mitt uten dype blå ringer under øynene. Like fult så er det døtrene mine som lager flest smilerynker i ansiktet mitt, og jeg ville virkelig ikke vært foruten. Jeg er skikkelig takknemlig for døtrene mine, selvsagt.

Så lille Embla, vi er skikkelig glade og takknemlige for at du kom til oss! Du kom med et smil, og har smilt siden. Det er skikkelig deilig å være mammaen din.

embla_på_takterrassen_mai_2017-6315_collage

Ha en fortsatt fin kveld!

// Jannicke.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page