top of page

En ære å bli nominert.

For en liten tid tilbake var Aimforhappiness i lokalavisen. Siden flere har lurt på om jeg kunne dele artikkelen i sin helhet, tenkte jeg at jeg skulle gjøre det her. Artikkelen handler om ideen bak min blogg og mitt virke, men også min nominasjon til Vixen Influencer Awards.

I dag er det siste dag man har mulighet til å nominere sin favoritt. Jeg setter selvsagt stor pris på de som nominerer “lille” meg, tusen takk alle som en. Det er flere som lurer på hva de skal skrive i de ulike feltene så det kommer her:

Nominasjonskategori: Årets influenser/Interiør Navn på Influencer – @aimforhappiness URL blogg: http://www.aimforhappiness.com

Du kan stemme her!

interiørfoto_portrett_jannicke_fotoesben_esben-5982-_sq

Bildet som ble brukt i artikkelen er tatt av min samboer Esben.


 

Her er artikkelen:

Nesoddingen Jannicke Valen står bak interiørbloggen Aimforhappiness.. Bloggen skyter fart om dagen og nylig ble det klart at den er nominert til Vixen Influencer Awards (tidligere Vixen Blog Awards).


– Det er helt klart en ære å bli nominert. Ender jeg opp som en av finalistene er det en seier i seg selv. At jeg som er nominert for første gang skal stikke av med seieren anser jeg som lite sansynelig. Men igjen, det er en ære bare å bli nominert. Jeg tar det som et slags klapp på skulderen og en bekreftelse på at folk liker det jeg driver med, smiler Jannicke.

Aimforhappiness er nominert i interiørklassen. I fjor var det Stylizimo og Nina Holst som stakk av med seieren i denne klassen.

Jannicke er en over snittet kreativ dame og ved siden av bloggen jobber hun blant annet som boligstyler, interiørkonsulent, sosiale medier og jobber med grafisk design. I bunn er hun nemlig utdannet både grafisk designer og stylist.

Hun ønsker at bloggen skal være til visuell inspirasjon.

Bruker hjemmet

Etter flere år på Flaskebekk og Fjellstrand bygde interiørbloggeren og mannen Espen i  2016 bolig med fantastisk sjøutsikt i Terrassestien på Hellvik . Endelig fikk Jannicke, som også er oppvokst på Hellvik, hjemmet hun alltid hadde drømt om. Og hver eneste lille deltaj i den lekre boligen er det Jannicke som står bak. Her bor paret i dag med sine to døttre Embla og Stella på ett og sju år.

Boligen på Hellvik, som har sjøutsikt fra alle rom og stor takterrasse på toppen, vises til stadighet fram på bloggen og også Instagram.  Eldstedatteren Stellas fantastiske barnerom var også nylig å se i en rekke aviser i forbindelse med at Jannicke delte tips til hvordan man kan innrede nettopp barnerom.

Kick start

Stadig flere lesere og samarbeidspartnere finner veien til Jannickes blogg.

– Jeg har fått en skikkelig kick start nå etter at jeg var ferdig med siste permisjon i sommer. Jeg blir stadig overrasket over lesertallene. Det er selvfølgelig gøy at folk liker det de ser og leser bloggen min, smiler Jannicke.

Og som blogger i 2017 vet hun at bruken av Instagram og de andre sosiale mediene er uhyre viktig for å overleve. Aimforhappiness har 13,500 følgere på Instagram.

Den Vixen-nominerte nesoddbloggeren elsker det hun gjør og har stor tro på fremtiden.

– Jeg føler jeg har sådd mange frø nå i 2017 og har skikkelig trua på 2018, avslutter Jannicke Valen. 

 

Jeg håper dere fikk glede av at jeg delte den her, og at dere har en strålende uke!

// Jannicke

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page