top of page

En lunere høst

De aller fleste er klar over at farger spiller en viktig rolle for sinnsstemningene til oss mennesker, og vi er heldigvis blitt flinkere til å ta i bruk farger i hjemmene våre. Det ser jeg godt hos mine kunder, på sosiale medier, magasiner, familie og venner – ja folk tørr mer, og det liker jeg.

Når vi skulle i gang med å male stuen vår, fikk jeg mange kommentarer som; “hvorfor skal du male? Fargen som er nå er så fin”, “føler du at du som interiør-profil må oppdatere hyppig?” og flere liknende spørsmål. Og ja, fargen som var på et par av veggene som ble malt (Aimforhappiness Blue) er en av mine favoritt farger, det er jo også en av “mine” farger i samarbeid med Nordsjø, men hovedgrunnen til at jeg ville male var å få en lunere stemning her hjemme. Jeg trengte også en forandring for å kunne være kreativ på andre prosjekter, om det gir mening? Ideen om sjøen, utsikten vi har her hjemme skulle reflektere fargene ville jeg nå at skulle være en kontrast til fargepaletten. Pluss, jeg elsker slike kreative prosesser som det blir når du tar en helomvending på fargene. Jeg har ikke måtte ommøblere mye, men ting har fått ny plass, noen nye elementer har kommet til, og kjære interiør-skatter har blitt solgt.

Brave Ground

Når vi fikk nytt bilde fra vår nettbutikk aimforart.com opp på veggen førte det med seg flere forandringer, og det er jo ofte slik det blir. Så teppet som var tiltenkt Embla sitt rom, det fluffy rosa fra Layered måtte rett og slett flytte opp. Og det andre fine teppet fra samme leverandør ble flyttet inn på soverommet. Så en forandring fører ofte meg seg nye forandringer. Så forandringene på soverommet vårt skal jeg dele senere. Så hva synes du? Liker du forandringen?

Aimforhappiness Blue / Brave Ground

Når vi flyttet inn her for fire år siden, hadde vi noen kontrastvegger, og noen hvite vegger – men nå har vi ikke en eneste hvit vegg! Det liker jeg skikkelig godt, det blir mer helhetlig med etter min mening. Jeg hadde besøk av en venninne for noen dager siden, og hun ga et veldig fint kompliment som understreker litt det jeg mener. Hun syntes at det hadde blitt mer åpnet og større etter fornyingen, og det tror jeg nettopp er fordi det kanskje har blitt mer helhetlig. Alltid gøy å høre hva dere synes, så kommenter gjerne. I dag skal jeg forresten dele fornyingen i entreen vår, så følg med på @aimforhappiness på Instagram om du vil se forandringen.

Ha en nydelig uke!

// Jannicke

45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page