top of page

Fargerike København

IMG_6496

Jeg er ute i Københavns vakre gater.


I går kom jeg hjem fra vakre København. Jeg var en av tre heldige norske Instagrammere/bloggere som fikk æren av å lage vår egen farge. Dette ble et skandinavisk treff med bloggere også fra Svergie og København. Eventet ble holdt i utrolig flotte og inspirerende lokaler, og jeg skulle så gjerne hatt mere tid her. Det er litt morsomt hvordan underbevisstheten påvirker oss, for når jeg var ferdig med fargen min så jeg fargen var lik skoene til en av de som var på arrangementet. Uansett om det var underbevisstheten eller ei, så er jeg veldig fornøyd med fargen jeg kom frem til, og jeg gleder meg til å ta den i bruk.

IMG_6452

Vi fikk en drøy time til å lage moodboard, og å komme fram til en farge. Heldigvis for inspirerende omgivelser, og at vi hadde fått litt tid i forkant til å gjøre oss opp noen tanker.

Som alltid ble jeg igjen inspirert av naturen. Det finnes jo ikke et større lerret å ta av enn naturen, og denne gangen ble jeg inspirert av dyp azur blå og mørk, dyp grønnfarge. Men disse fargene skulle ikke bli min farge, de skulle være med på å fremheve fargen min. Det har dessuten vært mye blå og grønne farger den siste tiden, så jeg ville komme med noe helt annet.

Bildet under er av moodboardet mitt. Hjertet på hun med kameraet er cirka slik fargen min skulle bli. Er den ikke vakker med dyp grønn?

IMG_6464

Fargen er en kontrast til natur fargene, og for meg uttrykker fargen lekenhet, kreativitet og er en fin farge til interiørdetaljer. Finner du for eksempel et gammelt teak- møbel tror jeg denne fargen vil fremheve og tilføre lekenhet til møbelet. Jeg synes denne fargen passer det skandinaviske interiøret. Den er lekker til messing, treverk, mørke og dype farger, samt klare, lyse farge som for eksempel grå nyanser – og ja den tilfører noe litt annerledes til interiøret. En freshet!

Hva synes du?

IMG_6446

Det var veldig deilig å ha muligheten til å dra på en sånn kreativ tur, og for en ære at Nordsjø ville ha med meg! Ekstra gøy var det at det var i min favorittby København, jeg blir så glad av den byen, stemningen og menneskene som bor der. Jeg må tilbake snart igjen!

IMG_6597

Borte bra, hjemme best! Alltid godt å komme hjem, og for et nydelig høstvær å komme hjem til. I dag fikk vi en rolig start med lang frokost i morgensolen. Det er så vakkert ute nå, og jeg synes det er så vakkert når høstsolen skinner i de store vinduene våre.

Ha en god ukestart i morgen, og nyt resten av søndagen!

// Jannicke.

LagreLagre

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page