top of page

Fotografier i vårt hjem ❥

Det er ganske kjent for mange at i vårt hjem er vi veldig glad i fotografier. Med en fotograf i hus, og meg selv som grafisk designer blir det mye fokus på det visuelle, men det viktigste for oss er at fotografiene gir oss noe. Med det mener jeg at det vekker et minne, en følese eller gir et budskap. Ja, rett og slett at de er personlige for oss.

Slik som bildet nedenfor. Dette bildet tok min samboer fra terrassen i leiligheten vi leide. Kvelden samme dag flyttet vi inn i vår første kjøpte leilighet. Det var stort for oss, og starten på vårt eventyr. Bildet har vært med oss siden, og henger nå i vårt første hus.

Dette bildet er hjem for oss ❥


Himmel i vår stue

Himmel i vår stue✼


Det er også viktig for oss å ha de vi er glade i oss på bilder i huset. Rett ovenfor spistua, har vi en billedhylle med bilder vi holder kjært. Det er ekstra hyggelig når vi samler venner og kjente, familie, eller bare er oss tre, og at vi da har med flere rundt bordet gjennom bildene. Det er blant annet bilde av mitt store forbilde, min bestemor på den hyllen. Min datter fikk aldri møtt henne, men har alikavell et forhold til henne siden hun har sett dette bildet av henne siden hun var liten. Stadig vekk dukker det opp spørsmål om blant annet bildet av min bestemor, og det gir en fin mulighet til å dele en hyggelig historie.

Bilder som gir de gode historiene ❥


Gode historier

Gode historier


Det siste bildet jeg tenkte jeg skulle dele med dere, er bildet som henger over senga på soverommet vårt. Bildet tok min kjære i England, når han studerte der. Han ble sjarmert av budskapet, men også av alle skrivefeilene som gjør det enda mer ekte. Det passer perfekt over senga vår, og minner oss på at vi,  ↝ vi hører faktisk sammen. 


Familien er mitt hjem

Familien er mitt hjem


We belong together ❥

Dette er mitt bidrag til NIB sin morsomme utfordring om å vise fotografier i interiøret. Her er flere flotte bidrag: http://norskeinteriorblogger.no/2014/04/01/utfordringen-foto-i-interioret/

// Ha en nydelig søndag videre! //

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page