top of page

Godt nytt år, og hipp hurra for meg på bursdagen min med lansering av min ny nettside!

Nå er det jo sånn at barna mine synes det er mye mer gøy at jeg har bursdag enn jeg selv gjør, men jeg feirer bursdagen min med å lansere ny nettside for firmaet mitt Aimforhappiness. Der er gøy!

De som følger meg på sosiale medier vet kanskje at jeg startet for meg selv 100 % i september som interiørdesigner, innholdsprodusent, stylist og interiørkonsulent. Jeg har fått en fantastisk start, og jeg har sommerfugler i magen når vi nå har gått inn det nye året 2021. Jeg har booket inn både interiørdesign-kunder, stylinger og firmaer/varemerker jeg skal lage innhold for i det nye året, så jeg har god tro på mitt eget firma, og det er absolutt en veldig god følelse. Jeg vet jo at å drive eget firma byr på kanskje mer jobb enn en A4 jobb, men elsker virkelig å være min egen sjef, strukturere hverdagen, friheten til til å styre tiden min selv og ikke minst at ingen dager er like både på grunn av ulike arbeidsoppgaver, men også variasjon jeg får fra kundene mine. Dette er virkelig en stor fordel i mine øyne; være min egen sjef og varierende kreativt arbeid! Noe som gjør at jeg ikke føler meg helt alene i min arbeidshverdag (foruten om kundene mine selvsagt:)), er takket være Sky Teamet som jeg er så heldig å være en del av. De har utviklet en programvare som inneholder tegneprogram for utvalgte interiørdesignere de hart inngått samarbeid med, pluss at de leverer alt av varer som jeg tegner inn til kundene mine. Dette er super praktisk for kundene. Alle som har har byggeprosjekter vet hvor mange ledd og avtaler som skal enes om. Sky + Interiørdesignerene blir en totalleverandør som forenkler hele prosessen. Så med full satsing på eget firma mått jeg selvsagt ha en ny nettside. Den er fortsatt under utvikling, så jeg setter selvsagt pris på alle tilbakemeldinger. Eller er det kanskje noe du savner på siden? Ta gjerne kontakt, eller legg igjen en kommentar for ideen bak siden er at dere enklere skal kunne kontakte meg. Tidligere var nettsiden min primært en blogg, mens den nå skal være en plattform for å booke mine tjenester, se prosjekter jeg jobber med, bloggposter og generelle oppdateringer.


Ha en god ukestart, og et riktig godt nytt år!

// Jannicke

173 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page