top of page

Grønn start på søndagen

Jeg liker søndager! Det gjorde jeg ikke alltid før, men etter at jeg ble mamma til to har  søndager blitt en favoritt. Især søndager da jeg får sovet litt ekstra, som er ytterst sjeldent. I dag var en slik søndag.

Vekker ikke minstefrøkna meg, kan jeg garantere deg at eldstefrøkna gjør det, men ikke denne søndagen! Stella er på overnatting, og etter kun en amming i natt bestemte Embla seg for å sove til ni. Det ble en ganske så avslappende start på søndagen som gjorde at jeg fikk lyst til å ta vare på den gode starten med en grønn smoothie.

Denne smoothien føltes utrolig bra ut for en litt sliten småbarnsmamma som meg selv, og den ble heldigvis også veldig god! Proppet med næring, og mange av mine favoritt ingredienser som kokosvann, ananas og rice bran fra Supernature som motvirker tretthet, og inneholder mye b-vitaminer ga denne smoothien meg et ekstra kick. Så under bildet deler jeg oppskriften med dere.

IMG_3967

Taste of Summer – 1 ss rice bran – 1 økologisk banan – 1 liten kopp med frossen ananas – 1 liten kopp med fersk mango – 250 ml kokosvann – 1 ss purley greens – En halv pose med spinat

Test denne, den vil gjøre deg godt!

// Jannicke


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page