top of page

Høst smoothie

Tenkte jeg skulle dele en god og høstlig smoothie med dere. Rødbeter er en av mine favorittgrønnsaker, og jeg elsker å bruke det i smoothie. Jeg bruker en juicer, og heller saften fra rødbetene i blenderen.

Visste du at rødbeter inneholder jern? Jeg prøver å være flink å bruke en del rødbeter nå da jeg har lave jernlagre. Etter at jeg fødte minste frøkna fikk jeg en infeksjon i livmoren, som gjorde at jeg måtte haste operere. Under operasjonen mistet jeg store mengder blod. Jeg fikk heldigvis blodoverføring, så jeg fikk fylt på litt, men det tar tid å få lagrene opp til normalen igjen. Så nå er det ekstra viktig for meg at jeg gjør det jeg kan for å fylle på.

Om du prøver å bli gravid er også rødbeter en god kilde da de også inneholder mye folsyre. Så rødbeter er en ekstra god grønnsak for oss kvinner! Test gjerne denne smoothien om du føler deg litt slapp, da kan det hende at det er jern du trenger.

unnamed

Høst smoothie – 100 ml havremelk – juicen fra to rødbeter – 3 ss med gresk yoghurt – 1 ss supernature lecithin – 1 ss supernature ricebran – 1 ss collagen pulver – 1 1/2 kopp med frossen ananas – 1 banan

Nyt høsten!

// Jannicke

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page