top of page

Høsten er tiden for nye kunder, starte familiebedrift og mye kreativitet.

Jeg har alltid hatt som et overordnende mål om å ha en jobb som er skapende, der jeg kan få være kreativ, og der jeg kan bidra med min kunnskap. Da blir jo jobben en lek, og det er jo nettopp det som er viktig i den kreative bransjen, leken.


unnamed-4

@lilleblå


Jeg synes det er helt fantastisk at vi har en så flott butikk som Lille Blå her på Nesodden, og koser meg når jeg er på jobb for de. Noen ting faller bare naturlig til, slik som dette samarbeidet. Har du ikke vært innom butikken ennå, anbefaler jeg deg å ta en titt. Bor du langt unna så har de også en nettbutikk. På Lille Blå finner du et stort utvalg av interiør artikler (og noe klær). De har også særegne produkter som det kan være vanskelig å få tak i andre steder. Dette er et resultat av at de er flinke til å følge med på interiør trender.

Dette er også en kunde jeg og mannen (fotoesben) får samarbeidet sammen med, noe som er utrolig gøy! I hovedsak styler jeg og tar de fleste bildene selv, men om det f.eks er mange nyheter i butikken booker Kjersti i Lille Blå oss inn til en fotoshoot. Da tar mannen seg av foto, og jeg får konsentrert meg om stylingen og deling på sosiale medier. Det er ikke første gangen mannen og jeg samarbeider på oppdrag, men det er etter at vi inngikk samarbeidet med Lille Blå at vi bestemte oss for å satse fullt på også dette. Du kan gjennom nettbutikken vår Aimforart booke oss som et team, og selvsagt bare en av oss om det er for eksempel fotograf du trenger. Du finner @aimforart på instagram og facebook for oppdateringer.


@lilleblå

@lilleblå


Jeg gleder meg til et videre samarbeid med Lille Blå, og til mange spennende utfordringer framover.

NB! Jeg har også startet en facebook side for bloggen @aimforhappiness — trykk på linken så kommer du inn på siden.

Ha en strålende kveld ❣

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page