top of page

Industriell design, vakre detaljer og grafiske elementer møter deg hos BILLY’s

Jeg har begynt å gi tips og anbefalinger på Snapchat. Og på fredag gikk min varmeste anbefaling til Billys på Aker Brygge. Jeg oppdaget denne frisørsalongen først i New York, og ble veldig overrasket da jeg plutselig kom over Billy’s i Holmens gate i Oslo. Jeg har vært på utkikk etter ny frisør i en årrekke etter at “min” frisør sluttet. Hos Billy’s ble jeg varmt mottatt av Barbro som er daglig leder i salongen og var “solgt” etter min første time hos henne.


Velkommen

Velkommen


Aimforhappiness skal være et sted for visuell inspirasjon, og for en visuell opplevelse det er å besøke Billy’s. Den industrielle, men like fullt varme og råe stilen er fremtredende. Vakre fliser, murvegger, naturmatrialer, lamper som er designet spesielt til salongen, skinnstoler og grafiske ord og illustrasjoner på veggene. Dette er virkelig en opplevelse også for grafikeren i meg. Tydelig konsept, dyktige frisører og stylister, og som Europas første Bumble&Bumble flaggskip salong gir i hvertfall jeg mitt happiness stempel til Billy’s.


20150925-billys_hårsalong-3411

Og for dere som ikke har testet Bumble&Bumble ennå, gjør det! Jeg ble forelsket da jeg første gangen testet surf sprayen deres på begynnelsen av 2000-tallet. Jeg har også lyst til å ha en konkurranse her på bloggen der du kan vinne Bumble&Bumble produkter, er det stemning for dette? Produktene er utviklet av stylister for å tåle selv de tøffeste forholdene under fotoshoots og moteshow, og er ofte å se som anbefalinger i ulike motemagasiner.


Mine favoritter

Mine favoritter


Jeg må også si at jeg synes det er kjempe gøy å kunne gi mine anbefalninger på Snapchat. Jeg tenkte jo først når Snapchat kom at dette ikke var noe for meg, men nå som jeg har funnet min plattform synes jeg virkelig at det er et nyttig verktøy. Jeg deler en del hverdagslige snapper, men bruker det mye i jobb sammenheng til smoothie oppskrifter, fra bransje eventer, og til anbefalinger som dette. Så selv om dette innlegget er delvis sponset, så hadde jeg uansett anbefalt Billy’s til dere.

Om du som meg er glad i god design, interiør, konsept butikker/salonger og god kvalitet ville jeg tatt turen innom Billys.


Inspirerende interiør

Inspirerende interiør20150925-billys_hårsalong-3460

OppvartningAll in the details

All in the detailsHarmoni

HarmoniVil ha i fotostudioet i nyhuset.

Vil så gjerne ha denne lampen i fotostudioet i nyhuset.Great Stuff

Great Stuff


Jeg må jo forresten vise den nye sveisen. Ikke de helt store endringene, men med mitt typiske nordiske hår har jeg ihvertfall fått litt mer volum og karakter. Jeg er happy!


Hei sveis, ny sveis!

Hei sveis, ny sveis! Foto: @fotoesben


Ha en nydelig søndagskveld, og en god ukestart i morgen!

Følg meg gjerne i de ulike mediene under navnet Aimforhappiness.

Alle bilder jeg deler er tatt av meg, om ikke annet er merket. #sponset

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page