top of page

JuleDrøm

På fredag fikk jeg Tara Juledrøm i postkassen, og jeg kjente meg en smule stolt av artikkelen min på 6 sider. Det er jo ekstra gøy å se det du har jobbet med på trykk! Noe jeg synes var ekstra morsomt denne gangen var jeg hadde ansvaret for alt. Fra ide til oppskrifter, tekst, styling og foto. Esben og jeg jobbet sammen om bildene, noe jeg trives veldig godt med. Vi kjenner hverandre så godt, vi begge elsker å ta bilder, og vi er blitt gode på å kjapt skjønne hva som skal til for å få bildene slik vi ønsker.


Tara Juledrøm

Tara Juledrømtara_juledrøm_grøt-1178

Aimforhappiness nøttemelk


Jeg vil jo selvsagt at dere skal kjøpe Juledrøm, og teste ut oppskriftene mine, men tenkte jeg kunne dele en oppskrift med dere her på bloggen. Det er på hjemmelaget nøttemelk. Super enkelt, og kjempe godt! Den holder noen dager i kjøleskapet.

Cashew og Mandelmelk

– 2 dl mandler – 1 dl cashewnøtter – 9 dl vann – 1/2 ts himmalaya salt 1/2 rå vanilje pulver

Bløtlegg nøttene i vann natten over, minimum 6 timer. Hell av vann, og skyll nøttene. Ta i alle ingredienser og blend godt i en blender. Hell over i en nøttepose og sil av. Hell over i blender igjen, tilsett dadler, salt og vaniljepulver. Blend godt. Melken holder godt i kjøleskapet i 4-5 dager.


Hirsegrøt med multer og fiken

Hirsegrøt med multer og fikenRisengrynsgrøt med kokosmelk og rips


Å lage denne artikkelen ga virkelig mersmak. Det var så gøy!

Ha en fin fin søndag videre.

// Jannicke

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page