top of page

Kriblende vårfølelse

Jeg blir så ekstremt glad over at vi nå har startet på årets første vårmåned. Endelig! Jeg er veldig glad i årstidene vi har her i Norge, og hver sesong har på en måte en ny start for meg. Og hva er vel bedre enn å starte våren med enn ny notatbok, lister og orden? De som kjenner meg vet at jeg er kanskje litt over gjennomsnittlig glad i skriblerier, lister, system og orden, og ingenting er bedre enn blanke ark til det.

I går hadde min eldste søster Astrid og jeg en liten workshop sammen, og jeg ble så inspirert av hennes system i notatbøkene hennes. Så nå ble min gamle notatbok gitt videre til Stella, og jeg fikk den på bilde av Astrid. Så nå skal prosjekter, lister og drømmer ned på papir igjen! Gleder meg. Setter du noe varmt oppå boken, for eksempel en varm kaffekopp forandrer bokstavene farge som du ser på bilde under. Det varmer designhjertet mitt litt ekstra ❥

nuuna_bok_kaffekopp-1892_20x30cm

You


Alt er så mye enklere å gjennomføre med en plan, lister og ikke minst orden i planene. Er dere ikke enige? Mye av det som skal inn i denne boken er planene våre for hagen. Det er jo også en av grunnene til min kriblende følelse. Nå skal vi lage en hage/uteplass nesten fra scratch, og det er så gøy det! Så nå ser Stella og jeg på sommerhytta på TV2, og noterer tips når de holder på i hagen til hyttene. Det er så koselig at Stella har blitt så stor at vi kan involvere henne i slike prosjekter, og tro meg hun har sine meninger. Jeg gleder meg til å dele før og etter bilder av hagen. Heldigvis har vi to terrasser og takterrasse som er ganske enkle å gjøre sommerlige og fine! Er det noen som har noen gode tips så tar jeg så gjerne i mot, her trengs alle råd for vi har mye som skal gjøres.

Bildet under er fra takterrassen i fjor, den sommeren vi flyttet inn her. Gleder meg enormt til å plante og ordne på takterrassen også. Vi satser på en lang og bra sommer, ikke sant? 😉

unnamed-17

Takterrassen


// Jannicke.

0 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page