top of page

Norske pærer og goji bær smoothie

#delvis sponset

I dette regnfulle været, og etter en hard treningsøkt i går, måtte dagens smoothie inneholde gode næringsstoffer, mye vitaminer og klare å både reparere og gi energi. Ganske så mye altså! Jeg liker ofte grønne smoothier når jeg føler meg ekstra sliten, og denne klarte faktisk å gi meg bra med energi. God var den også!


Smoothie night

Smoothie night


Goji bær inneholder mye proteiner, noe som er ganske så uvanlig hos både frukt og bær, og med en rekke vitaminer og mineraler er goji perfekt til restitusjon etter trening. Noe som også var viktig for meg å ha med i smoothien var spirulina. Jeg har skrevet om spirulina tidligere, men tok det med nå da det er naturens alt-i-ett produkt, proppfull av viktige næringsstoffer. Spirulina er også rikt på proteiner.


Goij smoothie

Goij smoothie


Goji&Pære smoothie til 2 personer – 1 frossen pære – 1 banan – 200 ml mandelmelk – 1 liten kopp frossen ananas – 1 liten bit frossen spinat – 1 neve frossen grønnkål – 2 ts  Supernature spirulina – 1 ss Supernature Lecithin – 2 ss Supernature purely green max

Jeg delte opp en halv pære og blandet inn goji bær med saften fra en halv sitron til topping på smoothien. Frisk og godt! Jeg synes goji kan fort bli litt for søtt, men blandet med sitron ble de ekstra gode.


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page