Nytt år og ny lampe

Norske interiørblogger  har en ny utfordring, og som vanlig liker jeg å være med på disse kreative utfordringene. Denne gangen vil de se hvordan man lyssetter hjemmet, og for oss har lys og lamper kanskje vært det viktigste elementet i hjemmet vårt. Milk lampen fra &Tradition har jeg ønsket meg lenge, og jeg synes den gir et fantastisk fint lys i stua vår, og passer perfekt inn med platespilleren. Jeg var så heldig å få denne vakre lampen i bursdagsgave (har bursdag i dag:)) – og i julegave av foreldene mine. Lucky me!

&Tradition


Jeg er veldig glad i nordisk design, og Oslolampa var en av de første jeg begynte å spare til. Den har vi i stuen, og den gir et behaglig og avslappende lys over sofakroken.

Oslolampa


På soverommet har vi først og fremst mykt lys, men godt leselys på nattbord og langs veggen.


We belonge together


Barnerommet ønsker jeg at skal inspirere til lek og eventyr, så lampen fra Lapin&me passer perfekt.


Barnerom


 Lampen fra Seletti er nok en favoritt. Som grafisk designer elsker jeg bokstaver/typografi og falt veldig for denne lampen og drømmer om flere bokstaver.


Silent movie


// Jannicke

#belysning #andtradition #seletti #nibutfordring #nordiskdesign #saxibutikk #oslolampa #norskeinteriørblogger

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
 

©2020 by Aimforhappiness / Jannicke Valen.