top of page

Nytt år og ny lampe

Norske interiørblogger  har en ny utfordring, og som vanlig liker jeg å være med på disse kreative utfordringene. Denne gangen vil de se hvordan man lyssetter hjemmet, og for oss har lys og lamper kanskje vært det viktigste elementet i hjemmet vårt. Milk lampen fra &Tradition har jeg ønsket meg lenge, og jeg synes den gir et fantastisk fint lys i stua vår, og passer perfekt inn med platespilleren. Jeg var så heldig å få denne vakre lampen i bursdagsgave (har bursdag i dag:)) – og i julegave av foreldene mine. Lucky me!

milk_lampa

&Tradition


Jeg er veldig glad i nordisk design, og Oslolampa var en av de første jeg begynte å spare til. Den har vi i stuen, og den gir et behaglig og avslappende lys over sofakroken.

unnamed-35

Oslolampa


På soverommet har vi først og fremst mykt lys, men godt leselys på nattbord og langs veggen.


unnamed-34

We belonge together


Barnerommet ønsker jeg at skal inspirere til lek og eventyr, så lampen fra Lapin&me passer perfekt.


unnamed-33

Barnerom


 Lampen fra Seletti er nok en favoritt. Som grafisk designer elsker jeg bokstaver/typografi og falt veldig for denne lampen og drømmer om flere bokstaver.


Silent movie

Silent movie


// Jannicke

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page