top of page

Påske


Gos start på dagen

God start på dagen


Nå nærmer påsken seg slutten, og jeg må si påsken 2015 har vært riktig så fin. Deilig vær, mange turer, god mat og tid med venner og familie. Testet også en ny favoritt i påsken, grøt som lages over natten. For en herlig start på dagen! Grøten står klar i kjøleskapet til neste morgen. Jeg rørte sammen chia, havregryn i litt kokosmelk, og så er det bare å toppe den med det du måtte ønske. God, mettende og energi rik start på dagen.


unnamed-23

Vi har også nytet deilige og lange påskelunsjer.


Mango smoothie

Mango smoothiePåskemiddag


For en smoothie elsker som meg selv, så måtte jeg selvsagt lage en skikkelig påskesmoothie.

Vi har akkurat kommet hjem fra en deilig påskemiddag med familien hos min søster. Der ble de i tradisjonens tro servert deilig lammestek. Men ellers i påsken har vi blant annet spist deilige salater. Godt med noe lett og friskt nå som solen skinner og våren nærmer seg.

// Dette er mitt bidrag til NIB sin utfordring. Alltid masse fin ispirasjon hos NIB, og jeg elsker å være med på utfordringene deres. Ta en titt på de andre bidragene på siden deres. //

Jannicke ❥

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page