top of page

Påskesol

Påsken er for meg den første tiden i året for å virkelig nyte solen og våren som endelig er her. Det er helt magisk og få de første fregnene på nesen igjen, og endelig få litt farge i huden. Det er familietid og kos i høysete, og for meg som liker god og næringsrik mat/snacks ble jeg veldig glad når denne nye snacksen kom på markedet. Den dekker søtbehovet, du får energi og den er full av næringsrike egenskaper. Alle liker jo å kose seg litt ekstra, og det er godt med noe som i tillegg gir kroppen litt ekstra påfyll.

unnamed-25

Den er perfekt til å ta med seg på skituren i påsken, og den er selvsagt også perfekt i påskeegget. Frøkna her i huset har allerede testet den, og ga den full skår. Nå er ikke min datter så kresen, og hun er faktisk ganske flink til å teste nye ting, men i og  med at alle posene inneholder naturlig sjokolade søtet med kokosblomstsukker, tror jeg dette er noe barn flest vil like. Dere kan lese mer om de her.

unnamed-26

Jeg er jo ambassadør for Supernature, og dette innlegget er sponset, men jeg vil bare si at det jeg anbefaler er kun det jeg selv synes er tipp topp tommel opp for meg, min helt ærlige mening. Og som dere kan se på bloggen min reklamerer jeg ytterst sjelden for produkter, det er kun ting jeg finner fram til selv, og som jeg ønsker å fortelle dere om.

Nå til søndag er det jo palmesøndag, så jeg benytter anledningen til å ønske dere alle en riktig fin påske. Nyt den med familie og venner i forhåpentligvis deilig solskinn. Pust ut, ta noen rolige dager, og nyt masse god, deilig mat og snacks.

// Jannicke.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page