top of page

Rødbete smoothie

Høsten er tiden for rødbeter og andre rotgrønnsaker, så hvorfor ikke lage smoothie med nettopp det. Jeg har lenge hatt lyst til å teste rødbeter i smoothie, og jeg angrer ikke, det var fantastisk godt. Rødbeter har mange gode egenskaper, den virker blant annet basisk på kroppen, og er rensende på leveren. Den inneholder også masse jern.


♡


Jeg lager først en grønnsak juice bestående av en stor rødbete, 3 gulrøtter, en halv lime og en ca 4 cm lang fersk ingefærrot. Etter det tar jeg i : – 1 ss lecithin – 1 ss ricebran – 1 banan – 2 ss gresk yogurt – 100 ml kokosmelk – en liten kopp med frossen mango – 1 ts kryddermix bestående av tørket ingefær, pepper, kanel, nellik og gurkemeie.

Jeg viser også steg for steg på snap hvordan jeg lager denne smoothien. Så er dere på snap så finner dere meg på samme navn, Aimforhappiness.

Ha en fin høstkveld videre!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page