top of page

Rett dør til rett hus

#samarbeid Før vi fant tomt, og før vi bygget hus tittet jeg mye på forskjellige hus og hjem, og ikke minst dørene til disse hjemmene. Og en ting var helt sikkert, rett dør utgjorde vesentlig forskjell på huset.

hus_fasade_ny_dør-6061-1-2_20x30cm

Terrassestien 25, huset med den blåe døren.


Jeg var så spent den dagen vi skulle bytte ut inngangsdøren. Det er jo ganske stort, og jeg var selvsagt også redd for at noe galt skulle skje, eller om vi hadde tatt feil valg av dør. Bekymringene var virkelig ikke nødvendig, og det merket jeg med engang jeg møtte de hyggelige montørene fra Swedoor. Jeg skjønte med en gang at dette kom til å gå fint, og de gjorde en helt utmerket jobb!

IMG_8545

Fasaden på huset avgjøres veldig av hvilken dør du velger, og døren vi hadde sto ikke stil til arkitekturen på vårt hus. Vi har et funkishus, med stor takterrasse og vakker sjøutsikt, og dette måtte døren vår matche. Jeg har også alltid hatt et ønske om en mørk blå dør, og blåfargen på denne døren var helt perfekt. Når vi fant døren Domino fra Swedoor var vi helt sikre på at den kom til å løfte inntrykket enda et hakk. Døren er unik i sitt design med de små sirkel vinduene, og vi liker at den skiller seg litt ut.

Alle av Swedoor  sine dører er av ypperste kvalitet og skikkelig solide dører. En dør du ikke trenger å bytte ut på grunn av slitasje. Så mitt tips er å finne en dør som passer til arkitekturen på huset, så du ikke blir lei.

Barna synes også denne døren er leken og fin med de små vinduene, og det er så koselig å komme hjem, og se øynene titte ut gjennom de små vinduene.

Nå gjenstår det bare å få malt huset til våren, så begynner huset å bli ganske så på stell. Da kan jeg endelig begynne å plyndre med hagearbeid, og plante utallige vakre blomster.

GLEDER meg!

// Jannicke.

5 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page