top of page

Start våren inne

// Annonse i samarbeid med Plantasjen //


Det begynner å bli lysere, vårplanter har begynt å komme til butikkene og jeg er inspirert til et mer vårlig hjem. Jeg er så lykkelig med å fortsette mitt samarbeid med Plantasjen. De har vilt mye fint nå, jeg plukket med meg både en ny Monsterea, Zamioculcas, Alocasia ‘Dwarf Calidora’ og Elefantøre. Noen fine Magnolia-kvister ble også med hjem, og hva er mer enn vår en blomstrende Magnolia. Mine blomstrer ikke ennå, men et lite tips for å få Magnoliaen til å blomstre tidligere er å ha lunkent vann i vasen, og å lage et langt snitt på greinene. Gleder meg til at de blomstrer. Da kommer våren. Men selv om Magnoliaen ikke blomstrer ennå, så blir det mer vårlig med alle de grønne plantene vi nå har her hjemme. Visste dere at Grønne planter demper stress og øker kreativitet? Så mitt nye hjemmekontor, (som ennå ikke er ferdig), skal garantert dekoreres med grønne planter. Masse fine grønne planter som skal gi meg masse energi og kreativitet til arbeidsdagen.

Det aller beste med grønne planter for min del, er at de er vakre, gir økt trivsel men aller best er at de er levende organismer som trenger pleie. Noen mer enn andre, men de trives jo best når de blir tatt vare på, akkurat som oss mennesker. Jeg elsker planter med store blader, og planter som er litt annerledes. De skaper en tropisk stemning. Jeg elsker kaktusene mine, de er jo også enkle for de fleste å få til.

Jeg liker også å ta med naturen inn i hjemmet vårt. Ute og inne viskes ut, og hjemmet blir på en måte større. Jeg gleder meg så til å ha verandadørene oppe igjen, plante ute, så frø og skape fine rom ute også. I mellomtiden er det fint med noen nye planter inne, så hjemmet får en ny frisk pust med herlig vårstemning.


Grønne inneplanter gir et mer levende hjem, og for min del gir de en mer helhet til hjemmet. // God søndagskveld, hilsen Jannicke.

45 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page