top of page

Strandhuset vårt stråler

// Annonse

Morgenstund på takterrassen når terrasen var nymalt.

Nå denne sommeren 2020 har vi bodd i huset vårt, strandhuset som vi liker å kalle det i fire år. Vi angrer ikke et sekund på at vi bygget her, det er vårt drømmested, og nå på sommeren kommer det ekstra til sin rett. Jeg liker at det er så rolig her, men allikavel har nærhet til det meste og ligger bare en båttur fra Oslo. Det er ingen gjennomkjøring her, og de få gangene vi hører en bil så er det gjester til oss eller naboen som kommer hjem. Men siden vi bor så nærme sjøen, hører vi båtlivet, vinden i trærne og fuglekvitter. For å nyte livet har det vært viktig for oss at huset kommer til sin rett, og at vi kan nyte uteområdet til det fulle. Så samarbeidet med Nordsjø maling har virkelig vært topp, ettersom mannen har bygget på uteområdet vårt. Han bygde et nytt uteområde/platting i fjor ved utedusjen, og i år har vi lagd platting hele veien rund inngangen. Fasaden er også malt med fargen “Mountain River“, dette er en dyp og varm sort farge. Vi malte med malingen “One Super Tech”, som dere kan lese mer om her. One Super Tech er en selvrensende dekkende akrylmaling for maling på trefasader. Den tykke konsistensen gir et malingssjikt som resulterer i en ekstremt god dekkevne og bevaring av fargen. Vi trengte en maling som tåler vær og vind, og som holder seg i mange år, det fikk vi med denne malingen. Hvis et hus kan skinne, så skinner vårt hus – vi syns i hvert fall at det ble strålende flott med noen malingstrøk. Hva synes dere? Et lite tips er å følge anvisningen til hvordan du skal male huset, følg alle stegene som Nordsjø har beskrevet på sin nettside.

Huset stråler etter noen malingstrøk

Velkommen til Terrassestien 25

Vi har mange terrasser, og ønsker at hjemmet vårt skal være en forlengelse av naturen rundt hjemmet vårt. Vi skal kunne tusle opp fra et morgenbad, skylle føttene i utedusjen på plattingen, takterrassen skal tåle store selskaper, dans i de sene nattestimer, lek og plattingen foran huset brukes som racerbane av jentene med sparkesykler og skateboard. Vi har valgt å male alle terrassegulv med Nordsjö Tinova UV Super Terrace terrassebeis i fargen “Tjøme”. Beisen trenger godt inn i treverket og forhindrer fugtinntregning og oppsprekking. Produktet beskytter svært godt mot UV-stråler, hvilket betyr at treverket holder seg pent lengre. Dette var veldig viktig for oss da det for eksempel er sol på takterrassen fra solen står opp til åtte-tiden på kvelden. Jeg synes fargen “Tjøme” gir et svalt utrykk, og er lekker til fasade fargen, og ikke minst de blå detaljene som inngangsdøren vår, og sjøen som vi ser fra alle rom i huset og uteområdet.

Jentene nyter en stund på bambus-benken etter en dusj i utedusjen

På sommeren så føler vi ekstra at vi bor på et feriested. Det er ikke få ganger mannen sier når han kommer opp takterrassen om sommeren, vi bor jo på rivieraen. Så når vi avbestilte ferien i siste liten (vi skulle til Loen), så er det altså ikke så verst å tilbringe ferien her. Vi skal nok ta noen småturer med overnattinger her og der, men ja vi skal også nyte vårt uteområde som føles helt som nytt etter noen malingstrøk.

God sommer fra oss!

// Fortsatt god sommer, Klem Jannicke.

59 visninger0 kommentarer
bottom of page