top of page

Vår historie.

Denne regntunge søndagen, på selveste morsdagen tenkte jeg var en perfekt anledning til å dele noen ord og bilder med dere.

Regn på ruta

Mickey Scull

Hjemmene våre er vitne til både våre lykkligste stunder og de vanskeligste, fra å takle hverdagens puslespill til latter og glede i felleskap med familie og venner, eller krangler som sårer deg. I tillegg er hjemmet vårt en bekreftelse på vår identitet gjennom hvordan vi velger å dekorere de.

Vi avslører interessene våre og vår historie.

En minimal dekorering gir rommene mer dybde og føles mer som et langt utpust på slutten av en lang dag.

På grunn av alt det mentale stresset og alt som skal rekkes over til enhver tid, dekorerer jeg hjemmet med objekter som skaper ro med forundring og humor. Som mitt siste kjøp av en pappegøye blomstervase med behagelige farger fra HM-Interiør. Nå som den har blomster i seg stopper blikket mitt ved den av og til. Barna er også forundret over den så de kommenterer den når de spiser. Pappegøyevasen tilfredstiller også min dragning mot det eksotiske, det som er litt annerledes. Jeg må vel si at jeg har en “ting” for dyriske elementer, vi har Seletti fugl og mus, tigre, fugler og “Mickey Scull” designet av John Andre Hanøy.

Når du skal inkludere farger i interiøret synes jeg det er viktig at de komplimenteres med naturlige elementer slik at de ikke blir for harde. Akkurat som pappegøyevasen på spiseordet av eik. Andre naturlige materialer enn trevirke du kan bruke for å skape mer harmoni med sterke farger er ull, lin, bomull og stener.

Da jeg malte med Aimforhappiness blue i stua ønsket jeg at den skulle forsterke sjøutsikten. Aimforhappiness Peony som jeg malte med i vinduskarmene på Embla sitt rom ønsket jeg skulle være en kontrast mot den mere naturlige fargen Spiced Honey. Du kan se mer av den kombinasjonen her.

Det har ikke skjedd så store forandringer her hjemme å fortelle om, men jeg tenkte allikavel å vise dere morsomme innslag i hjemmet mitt og ting som bare er fine å se på.

På badet oppe der har jeg fornyet med noen elementer fra en av mine favoritt interiørbutikk nemlig Milla Boutique. Jeg digger jo som sagt litt annerledes elementer som Gorilla-matten vår. Min mamma skvatt litt første gang hun så den: “ÆÆæ! Det er en gorilla på badet!”. He he, kanskje ikke helt hennes smak, men jeg elsker jo de overraskede elementene i interiøret. Den nydelige vasen i vinduet fikk jeg av min søster til jul, og den er så fin. Den er fra en interiørbutikk her på Nesodden, som jeg ennå ikke har fått besøkt. Virkelig på tide å ta turen snart, spesielt når de har så fine ting som denne vasen. Helt unik.

Jungle bathroom

Naturlige elementer

Korallen på bildet over er også fra Milla, som jeg fikk av min eldste søster til jul. Mon tro om folk begynner å kjenne min elsk for naturlige elementer? Jeg digger den, og synes det passer så bra med de andre elementene på badet.

Selv om det ikke er store forandringer her hjemme nå, så har jeg noen planer for 2020, og det er blant annet nye farger på veggene. Jeg ser ikke ut til å bli lei Aimforhappiness Blue i stua, og heller ikke Aimforhappiness Green på soverommet, men jeg skal finne noen andre farger til de andre veggene som kan passe fint til nettopp de fargene. Jeg tenker også på å male flere vegger i fargen “Demring”, selv om grå-farge kanskje ikke er hot akkurat nå så liker jeg den litt varme grå fargen til de andre fargene mine. Men hvem vet, kanskje jeg maler med nye farger også over mine farger. 2020 er også året jeg skal tapetsere, har dere sett hvor mange fine tapeter det er? Så mye magisk fint! Synes det gir sjel til hjemmet på en helt egen måte. På bildet under ser dere den ene veggen som skal males. Jeg elsker virkelig å male, blir så stor effekt på en så enkel måte. Pluss at alt av merker og slitasje på veggene dekkes, og veggene/hjemmet blir som nytt igjen.

Samlingstund rundt bordet etter en hektisk dag.

På bildet under ser dere en av mine nye kjærligheter, nemlig Papegøye-vasen. Digger den, den gir så mye til rommet. Hva synes dere?

Har dere noen store interiør-prosjekter for 2020? Kommenter gjerne, alltid gøy å lese hva andre har som prosjekter. Helt på slutten så må jeg jo gratulere alle mødre der ute med morsdagen, spesielt min egen mor selvsagt, men også til alle mødre som står på og kanskje føler at de aldri strekker godt nok til. Jeg føler med dere, og føler på det samme inni mellom selv, men i dag er virkelig dagen til å hylle dere selv og sette pris på den mammaen du nettopp er. God søndag videre! // Jannicke.

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page