top of page

Våren inn på badet

bad_oppe_planter_tulipaner_seletti_mus-7509-1_20x30cm

Elementer fra naturen med marmor, dype grønnfarger og speil med skinnreim.


Når våren ikke viser antydning til å komme her på halvøya vår, så får vi bringe den inn i huset. Jeg liker jo alltid å bringe naturen inn, og blir alltid inspirert av naturen både når jeg styler på jobb, og når jeg fikser her hjemme. Jeg har jo fått dette spørsmålet noen ganger nå; “hvor jeg henter inspirasjonen når jeg innreder”. Svaret mitt er alltid naturen. Jeg blir selvsagt også inspirert av andre ting som reiser, musikk, mennesker og andre kulturer, men mest av alt naturen. Det kan være alt fra former i sanden til lyder fra sjøen.

I dag for eksempel, når jeg åpnet døren for en rask lufting hørte jeg noen måker skråle nede på stranden, og for meg er det et tidlig tegn på varme og sommerlige lyder. Jeg får faktisk sommerfugler i magen av å tenke på at snart tar folk båtene ut på sjøen, og vi får høre det herlige båtlivet. Det var virkelig en fin overraskelse vår første sommer i huset, vi hørte båtlivet på sjøen i vårt nye hjem. Få ting slår en god bok i hengekøya, en kopp kaffe og lyden av båtlivet i bakgrunnen. Det er som å bo i et feriehus på sommeren.

IMG-9932

Kokosplante gir en tropisk følelse


Så i lengsel på våren, måtte jeg få inn litt vårlige elementer på badet i dag. ‘Crispy’ tulipaner i min vakre vase fra Aytm. Kokos-planten ble flyttet, og jeg virkelig digger den vakre potten fra Ferm Living. Seletti-musen passer inn  med de grønne plantene. Mitt favoritt natur element på badet er absolutt benkeplaten i marmor, jeg synes den bare blir vakrere og vakrere! Jeg synes også at den er vakker mot det dyp-grønne skapet og messing detaljene. Det aller beste med dette badet er at du kan stå i dusjen å se sjøen. Ingen innsyn heldigvis, men vi har full oversikt over båtlivet nedenfor huset. I mangel på andre ord, det er helt MAGISK å starte dagen på dette badet.

bad_oppe_planter_tulipaner_seletti_mus-7523-1_20x30cm_red_blue

Et magisk sted å starte dagen.Er det flere enn meg som er klare for vår?

Ha en god søndag videre!

// Jannicke.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page