top of page

Annonse // Utebelysning for et magisk uteområde!

Belysning har alltid vært viktig for meg. Både belysning inne og ute. Lys når jeg tar bilder, lys når jeg innreder kunders hjem, og belysning og naturlig lyskilder i mitt eget hjem. Lyskilder kan løfte et hjem, og fremheve det du ønsker, gi det lille ekstra til et rom og få helheten til uteplassen din. Nå skal jeg vise deg hva vi har valgt til vårt uteområde.


Vi har alltid noen sommerprosjektet, og sommeren 2021 er intet unntak. I år har utebelysning og carport vært hovedprosjekter. Så når Lampegiganten spurte om et samarbeid var jeg ikke vanskelig å be.


Her vi bor er det litt avstand mellom naboene, så foruten om lysene som blinker fra Oslo over sjøen, trengte vi både lys i oppkjørselen, lys på veggen til carporten og mer stemningslys på takterrassen. Finnes det noe hyggeligere enn lyslenker en sen sommerkveld?

På takterrassen har vi pyntet glassgelenderet med lyslenker som dere ser på bildet over, og det gir en så lun og magisk stemning. Lyslenkene er solcelle, så de lader seg opp i løpet av dagen, og lyser magisk på kvelden. De heter Lindby Lampini LED-solcelle, og du finner de her!


Vi har kost oss med mange middager på takterrassen, vinkvelder og det og endelig kunne ha besøk i igjen. Da har det vært ekstra hyggelig med disse fine lyslenkene som gir veldig fin stemning på disse fine varme sommerkveldene vi har hatt nå. Føles litt som vi er i sydligere strøk med disse vakre lenkene.

Vi har og hengt opp lyslenkene i drivhuset vårt på taket også, og jeg synes de lyser ekstra vakkert på kvelder som når dette bildet er tatt. En regnværskveld. Det drypper på glasset i drivhuset, og med lyslenkene som lyser blir det ekstra vakkert synes jeg. Så enkelt og effektfull kan lys være! Gleder meg også til kvelder utover høsten i drivhuset, og med rett belysning kan man utnytte utendørssesongen mye lengre.


Som jeg nevnte tidligere så har årets sommerprosjekt vært carport, innkjørsel med tilhørende belysning. Når jeg fant Arcchio Advik LED-veilampe visste jeg at de ville passe perfekt til designet på carporten og huset vårt. Hva synes dere? Den stramme formen passer det moderne utrykket med funkishuset vårt. Jeg blir oppriktig glad hver gang vi kommer hjem og disse veilampene lyser opp. Vi er også veldig fornøyd med hvor bra de lyser, og hvordan de sprer lyset godt. Jeg liker også at de ikke er så høye, så de ikke blender oss men heller lyser opp gårdsplassen på en god måte. Du finner de på kampanjepris hos Lampemagasinet nå, trykk her for å komme direkte til lampene.Disse lampene er så geniale da de har bevegelsesensor som slår på lyset når vi nærmer oss de. Helt perfekt som en allé inn til carporten vår. Og ikke minst ser de veldig stilige ut med de sorte smale lampene og den buede formen som lyser opp gårdsplassen.


Vi har også satt opp to veggmonterte lamper på carporten. De fungerer også med solcelle, og med de blir det veldig helhetlig og løfter belysningen ennå et hakk. Vegglampen er fra Lucande og heter Silvan solcelle utevegglampe, og den gir en myk og vid fordeling av lyset. Se den på bildet under.Det er fortsatt noen småting til som skal på plass på uteområde, men det viktigste er nå ferdig og vi er så fornøyde med resultatet! Hva synes dere?


Avslutter med å vise dere hvor fint det blir med lyslenkene i drivhuset en sen sommerkveld! Ha en fortsatt god sommer da dere,

// Jannicke
Comments


bottom of page