top of page

Den første vårdagen

I dag har vært en usedvanlig god dag. Du vet de dagene der utfordringene er litt færre, og mulighetene er flere? Jeg kan ikke fortelle så mye ennå, men jeg kan si at det er godt å se at det hjelper å være målrettet, og ikke minst ikke gi opp. Gleder meg til å dele mer med dere senere!

Dagen i dag blir jo regnet som den første vårdagen, noe som bare i seg selv gjør det til min favorittdag nummer en! Jeg er så klar, som jeg alltid er for våren. Flere farger i naturen, sol, mer energi, lysere dager, mindre klær, sneakers – ja, listen kunne bare fortsatt i det uendelige.

I morgen får vi besøk av en journalist og fotograf som skal lage en boligreportasje her hos oss, så i dag har jeg hatt en skikkelig vårrengjøring her når Embla har hatt sine daglige soveøkter. Jeg har akkurat kommet hjem fra blomsterbutikken, så nå skal jeg bare style og pynte litt her hjemme, akkurat sånn jeg liker det. Jeg liker jo egentlig å ha blomster i alle rom, og Stella setter alltid pris på en liten bukett på hennes rom også. Jeg gleder meg så til å få de første vårblomstene plukket av Stella utover sesongen også, idyll for meg!

unnamed-22

Vår på soverommet


Jeg gleder meg også veldig til å komme i gang med uteområdet vårt. Plante de første plantene i hagen, bestemme hvor bærbuskene skal være, plante i krukker og ikke minst innrede takterrassen med både planter og blomster, og ikke minst utemøbler. Her tar jeg gjerne i mot gode råd. Jeg har lyst på noen litt stilrene møbler som trenger lite til ingen vedlikehold, og også en god loungesofa som vi kan synke ned i på varme sommerkvelder. Har du noen gode tips, kommenter gjerne med en link under innlegget. Eller send meg melding på instagram, @aimforhappiness. Men vi er så smått i gang på takterrassen. Et minidrivhus fra Tilboligen og noen stilige lamper fra Multitrend er på plass. Skal dele bilder av begge deler så snart været tillater det. Nå deler jeg en video med dere som Esben tok i helgen. Vi virkelig nyter takterrassen vår, akkurat slik vi trodde vi kom til å gjøre!

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page