top of page

En sommerlig søndag

En sommerlig søndag og jeg fikk lyst til å dele litt nytt med dere. Det begynner å bli en liten stund siden nå, men i begynnelsen av juni ble jeg invitert på et lite interiør-eventyr hos selveste Nordiske Hjem. Endelig skulle jeg få ta en titt i deres flotte butikk, og endelig skulle jeg få være med på eventet de nå arrangerte for tredje året på rad. Endelig passet det! Det var så hyggelig å henge med så mange fine folk, se så flott de Kine og Tom har det hjemme – en opplevelse i seg selv! Og ikke minst oppleve selve arrangementet med konserter, flotte omgivelser, deilig mat og masse fine folk å skravle med. Det var virkelig en flott dag! Noe som ble med hjem fra eventet er denne estetiske blomstervasen på bildet under, og jeg synes den passer så godt inni det jeg liker å kalle “strandhuset” vårt. Jeg blir som mange inspirert av naturen, og vil jo gjerne hviske ut skille mellom ute og inne, og alle disse elementene med inspirasjon fra naturen gjør dette for meg. Den passer også så fint sammen med fuglelampen vår fra Seletti. Det blir så fint på kvelden når det mørkt og lampen lyser i de fine tørkede blomstene i vasen.

Natur elementer

Vi har så mange prosjekter ute i sommer, men jeg trenger alltid å forandre litt inne også. Det trenger ikke å være så mye, men ulike stilleben. Kanskje male en vegg, noen nye elementer eller noe gammelt stylet på en ny måte – det må til!

Jeg har lenge hatt på ønskelisten bordet fra Hay som dere ser på bildet under, og endelig ble det mitt. Det passer så fint inn her! Og jeg elsker også kuppet jeg gjord på HM Home, nemlig den lille skjellvasen dere ser på bildet. Er den ikke fin?

Rosa & Messing = Sant.

Sommerfølelse inne

Noe av det beste jeg vet med sommeren er blomster. Jeg vil at det skal bugne med vakre blomster i hvert eneste rom. Selvsagt også i entreen. Selv om det kanskje er rommet vi er minst i, vil jeg jo gjerne at gjestene skal føle seg velkommen med friske blomster, og det gir jo oss også en god start på dagen, og en fin velkomst når vi kommer hjem fra jobb. Og det beste av alt på denne tiden av året kommer de alle mulige farger.

Vakre blomster fra hagen ønsker deg velkommen til oss.

Denne sommeren skal vi nyte her hjemme, vi skal nok på noen småturer og vi har også noen spennende prosjekter på gang. Så om du vil følge med på hva som skjer her, så skal jeg være flink å dele på Instagram/@aimforhappiness, men jeg skal også passe på å koble helt av, det trengs nemlig. Ha en nydelig sommer videre. // Jannicke

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page