top of page

Independent

sofabord_høststemning_kinfolk_krystall-3175-1_20x30cm

Din egen sjef! Det er en tittel kanskje mange ønsker seg?! Men skal du være din egen sjef, bør du være en sabla god en også. Jeg er ganske så selvstendig og ansvarsfull, så for meg passer det å være sin egen sjef. Men, det er et stort MEN dessverre, for folk flest er vel mest streng med seg selv. Når du jobber for deg selv besitter du en stor frihet. Du har friheten, men om du ikke forvalter den godt så går det bare utover deg selv til syvende og sist. Uken som var ble jeg invitert med på en pressetur med Visitsweden, og så mye spennende som var lagt opp på denne turen! Jeg gledet meg, og jeg skulle dele alt med dere her. Men så kom influensaen, etterfulgt av omgangsyken på hele familien, så da måtte jeg bare avlyse. Det var ingen annen utvei, selv om jeg vurderte til siste sekund at jeg kanskje skulle klare å gjennomføre det..! Det er så kjipt å gå glipp av sånne muligheter, og kanskje litt ekstra kjipt når du driver for deg selv?

Rutiner.

Det er ikke det mest sexy ordet akkurat, men det er viktig. Vi holder fortsatt på etablere våre hverdagsrutiner, og det er utfordrende. Og alle synser, og selv om alt er godhjertet og kommer fra rett sted, så har jeg nesten lyst til å hyle ut…; vi gjør vårt beste, og mer enn som så også! Esben har begynt å jobbe fast i et mediebyrå nå, så det innebærer jo mye mer ansvar på meg i forhold til bringing og henting av barna, den middagen kan jeg bare drømme om at han skal hjelpe til med, om vi da ikke skal spise middag hver dag når barna er lagt! Jeg jobber på oppdrag med alt det måtte inneholde, og de som driver eget firma, vet hvor mye jobb det innebærer til alle døgnets tider. Jobb for å få jobb, selve oppdragene, etterarbeid, kontorarbeid, egenreklame, regnskap osv. MEN, dette gir oss jo også en frihet. Jeg kan jobbe hjemmefra, jeg kan jobbe når barna er lagt og jeg kan mer eller mindre forme min egen arbeidsdag.

Fast jobb. Det klinger jo litt bra, men jeg vil ikke gi slipp på det jeg nå har bygget opp over tid. Fast jobb med to småbarn, det er ikke den enkleste kabalen det heller, i hvert fall ikke når vi nå bor her på Nesodden. Vi har jo også plassert oss helt nederst ved sjøen og jeg har ikke lappen. El-sykkelen frakter meg dit jeg må, i all slags vær. Takk og lov til den som kom på den lure ideen.

Altså jeg skal få det til å funke altså, men jeg kjenner at jeg nå synes det er litt utfordrerne,  FØR alle rutine er i boks. Forandringer skaper jo ofte litt rot i systemet før vi får ordning og reda på det igjen! Sånn er det jo bare. Jeg er jo “kjent” for å ikke gi meg, så da gjør jeg jo ikke det, så lenge ideen er god nok er den verdt å kjempe for, og det vet jeg den er! 

Det er mye gøy som skjer i kaoset også, det er jo ofte sånn. Jeg gleder meg ekstremt til å ta dere med på nye jobbeventyr, og 2018 har mange spennende oppdrag jeg gleder meg til å dele med dere.

Men altså, grunnen til at jeg begynte å skrive dette innlegget. Denne helgen skulle brukes til jobb. Har så mange morsomme interiørprosjekter jeg må få jobbet mer med. Men med en kropp som ikke har klart å kvitte seg helt med influensaen, og to små barn, ble det ikke helt som planlagt i dag. Så da ble det heller litt ordnings i huset. Litt små forandringer rundt om. De siste sommerblomstene ble hentet inn fra terrassen, og noen fine små krystallvaser ble hentet frem fra innerst i skapet. Jeg er ekstremt glad i gamle skatter. Disse vasene kjøpte jeg for mange år siden i en nydelig bruktbutikk i Stockholm, de er så sarte og skjønne. Iittala lyktene er alltid en favoritt, og jeg elsker lysestaken fra Reflections Copenhagen. Designet gir en edge til interiøret synes jeg, og jeg elsker fargene. De har et speil jeg drømmer om. Kanskje en gang.

IMG_6823

Jeg har forresten funnet et ordtak for firmaet mitt, og det er “Have a productive day, every day”. Så ingen slingring i valsen, ikke ennå i det minste!

// Forresten, jeg har behov for å oppdatere nettsiden min. Er det noen som har noen å anbefale? Jeg er fornøyd med den som den er, den trenger bare noen justeringer. Tips meg gjerne! //

Håper dere har en god helg!

// Jannicke.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page