top of page

Lag deg en god uke.

God mandag fine folk!

Vi har hatt en hektisk helg med feiring av både av en 7 åring, og pappaen hennes. I tillegg var det jo farsdag på søndag, så dette ble en skikkelig familiehelg. Den ferske 7 åringen synes ikke bare hennes bursdag er gøy, for på kvelden etter siste feiring begynte hun å planlegge min bursdag som er i januar. Skikkelig glad i fest og stas.

Jeg er mest glad i hverdagen.

Denne dagen startet etter nok en natt med altfor lite søvn, så den ble etterfulgt av en stor kanne kaffe, og en lang to-do liste. Men mellom alle gjøremålene på lista måtte jeg endre litt på kjøkkenet vårt. Rydde bort, og få frem de forskjellige elementene som jeg liker så godt. Som for eksempel de hvite flisene og gull-detaljene.

IMG_7300

Disse blomsterpottene fra Wearelivingthings har vært en favoritt lenge. De gir en egde til interiøret, og jeg liker spesielt den fargerike kanten nederst på blomsterpotten. Menu har alltid mye fint, og denne Carrie Led lampen har jeg siklet på lenge. Den gir så nydelig lys, og er genial til å flytte rundt på. Du kan også stille den inn i på tre forskjellige lysstyrker. Super smart! Jeg har så lyst på flere av disse. De gir så fin stemning, og jeg synes flisene kommer ekstra godt frem med det myke lyset fra Carrie lampa.

Nå planlegger jeg litt større endringer på soverommet vårt. Der skal blant annet bilder henges opp, og jeg skal lage et litt varmere miljø der inne. Gleder meg til å vise dere.

IMG_7292

Ha en god uke kjære lesere.

// Jannicke.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page