top of page

Little Bird

Denne helgen føler jeg at jeg har fått et mental påfyll, som så absolutt trengtes i en stressende småbarnsperiode.

Endelig har jeg fått sullet litt, ordnet og stylet her hjemme, slik jeg alltid synes er gøy. Vi har jo fått et nytt Seletti-tilskudd også, nemlig den fuglen som nå står i kjøkkenvinduet vårt. Er den ikke fin?! Jeg elsker den!

Dette har vært en helg for bare oss to, jentene har nemlig vært på en liten ferie hos besteforeldre. Selv om jeg alltid savner de, spesielt klemmene de begge er veldig generøse med så trengte vi denne helgen bare oss to.

Helgeblomster

Vi har spist ute på Delicatessen, sett Bill Burr i spektrum, laget deilig middag sammen, sett på Brené Brown på Netflix (anbefales), sovet, jobbet, ryddet og forandret litt her hjemme. Men det er så mye vi skulle ha gjort som ikke har blitt gjort, og jeg tenker at slik er det vel for de fleste. Vi skulle plante, rydde ute, jobbet mer, ryddet i klær og mye annet snadder. For er jentene hos besteforeldre, er listen alltid lang, klokka stilles så jeg/vi rekker mest mulig de dagene. Så når jeg går på jobben på mandagen, så kan jeg være fornøyd med effektiviteten, og alt vi har fått gjort. Men slik ble det ikke denne gangen. Nå stilte jeg ikke klokka og jeg sov lengre enn jeg har gjort på mange år! Denne helgen orket jeg rett og slett ikke å være flink pike, jeg ville heller bare være. Formen har heller ikke vært helt på topp, så jeg har prøvd å lytte etter den, og ta det litt piano. Det er ikke ofte jeg velger glede. Hvor ofte gjør du ting kun fordi det er gøy, og det er det du har lyst til akkurat der og da, uten noen forpliktelser eller andre agendaer. Eller kanskje du vil velge “glede” men du må fortjene det først med å huke av en del ting for å kunne nyte gleden. Jeg har det i hvert fall slik ofte, men det vil jeg endre og jeg ble ekstra inspirert til det denne helgen. Glede og takknemlighet går hånd i hånd, og selv om jeg vet at jeg har mye å være takknemlig for så er det noe som jeg alltid må øve på. Øver du ikke på takknemlighet, mister du også gleden. Det er en viktig leveregel. Og hvor ofte har man ikke hørt av de som virkelig har opplevd tragedier, de savner ikke det eksepsjonelle og ekstraordinære – de savner det dagligdagse og ordinære. Det er viktig å huske på!

Seletti – Bird

Så i helgen har vi gjort hverdagslige ting, som vi begge setter pris på og som vi sjelden tar oss tid til.

Fuglen dere ser på bildet over er fra Seletti, som er en av mine favoritt-designere. Jeg er så glad i elementer som ikke nødvendigvis alle har, og som passer med de andre naturelementene her hjemme. Jeg er glad i hva fugler symboliserer, og slike elementer gir meg ro. Synes også den passer godt sammen med naturfargene på FermLiving-planteboksen, Iittala-vasen og “Peace”-hånden fra Milla. Hva synes du? Hver morgen nyter jeg en kopp kaffe ved kjøkkenbenken her, mens jentene spiser frokost og mannen er i dusjen. – Da har jeg noen minutter med ro der jeg ser utover sjøen, jentene hører på barne-radio og vi klargjør oss for dagen sammen.

Morgenstund

“Let go of who you think you’re supposed to be; embrace who you are.” – Brené Brown.

Ha en god søndag videre! Ta vare på de små øyeblikkene.

4 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page