top of page

Soloppgang i drivhuset

I samarbeid  med Tilboligen

til_boligen_juliana_drivhus_takterrassen_morgen_frokost_juli_2018-3365-red_20x30cm

Familiestund med lek og frokost.


Lite visste vi at et drivhus/lysthus kunne bli så magisk fint!

Jeg har drømt om det lenge, og har alltid forestilt meg at det blir ekstra fint oppe på en takterrasse med panorama sjøutsikt. Det ble flottere enn vi kunne forestille oss! Vi gledet oss stort til soloppgang – og frokost i drivhuset på takterrassen. Det var virkelig en nydelig start på dagen.

til_boligen_juliana_drivhus_takterrassen_morgen_frokost_juli_2018-3346-1

Vi gleder oss til mange flere slike morgenstunder


Drivhuset vi valgte fra Tilboligen er Juliane Premium på 10,9m2, og jeg har allerede fått mange spørsmål om både kvalitet, hvor vi har kjøpt drivhuset, montering og størrelse. Så jeg skal prøve å svare så godt som mulig. Esben har montert drivhuset med hjelp av sin far, og en kompis. Det krever litt jobb, og du må sette av litt tid, men setter du av en helg, og dere er minst to stykker så går det rimelig fint! Takterrassen vår er ca 70m2 , og størrelsen på vårt drivhuset utfyller virkelig takterrassen på en fin måte. Det tar ikke stor plass, og takterrassen har blitt enda flottere. De ekstra høye veggene gir god plass til å arbeide i drivhuset og rikelig med plass for plantene til å vokse i høyden. Drivhuset er stilrent, og i god kvalitet noe som gjør meg trygg på at vi kommer til å ha gledet av det i mange år framover.

// Nå får du 10% på Juliane Premium, tilbudet gjelder ut august. //

Jeg har alltid elsket grønnsaker, frukt og urter – så det er en av hovedgrunnene til at jeg har ønsket meg drivhus. Vi har fått plantet litt urter, blomster, sitrontre og mye mer skal det bli. Vi er også veldig fornøyd med plante-kassene våre som også er fra Tilboligen. Så nå spirer og gror det på takterrassen, og det er ganske så luksus å kunne tusle opp på taket om morgningen, sette på vannkokeren, og ta med seg litt fersk mynte i te-koppen, og etter hvert så har vi sitroner som vi kan plukke ned og skvise over teen.

Nå gleder vi oss til sene sommerkvelder i drivhuset, sitte i ly der en regnværsdag, vinkvelder med gode venner, og ikke minst to årsdagen til lille Embla – den skal feires på takterrassen, for nå kan vi være i ly om det kommer litt deilig sommerregn.

til_boligen_juliana_drivhus_takterrassen_morgen_frokost_juli_2018-3332-1

Gleder meg til mange fine stunder med gjengen min i drivhuset/lysthuset.


til_boligen_juliana_drivhus_takterrassen_morgen_frokost_juli_2018-3359-1

Vi gleder oss til å legge madrasser i lysthuset, og sove der en kveld! Se på stjernene, og fortelle eventyr til jentene.


Har dere spørsmål? Skrive en kommentar, eller send meg en melding på @instagram – så skal jeg svare så godt jeg kan!

Ha en fortsatt god sommer!

// Jannicke.

59 visninger0 kommentarer
bottom of page