top of page

Grunderlivet

Jeg tenkte jeg skulle dele en liten oppdatering på jobbfronten og grunderlivet. Jeg gjør jo så mye forskjellig, så jeg tenkte at jeg kunne konkretisere det litt. Min nye nettside med mine tjenester er jo fortsatt på vent, så jeg tenkte det var like enkelt og greit å dele det her.

Sosialemedier Her lager jeg både innhold til sosiale medier, men jeg hjelper også bedrifter med å drifte sidene deres. Med eget fotostudio hjemme gjør jeg alt fra rene produktbilder til for eksempel å lage stylinger til forskjellige settinger i miljø. Jeg ser på meg selv som en visuell historieforteller, og jeg liker veldig godt å lage godt innhold for andre.

Skjermbilde 2017-11-18 kl. 12.45.10

Nordsjø, en av de jeg har laget innhold for. Både tekst og bilder.


iittala_borddekking_010417-2158_20x30cm

Kunde: Iittala


lykke_produkter_stranden_april_2017-3846-3846

Kunde: Lykke


Interiørstyling og konsulenttimer Jeg hjelper deg gjerne med å finne en rød trød – og helhet i hjemmet ditt. Det kan være alt fra mindre prosjekter som å hjelpe kunder med veggdekorasjoner, fornyelse av enkelte rom i hjemmet, oppussing eller ren veiledning. Noen ganger er prosjektene større, og jeg hjelper til fra a til å med å designe drømmehjemmet for kundene mine.

Jeg setter stor pris på tilliten jeg får fra kundene med å endre noe så personlig som hjemmet deres.

unnamed-1

Etter – bildet til en kunde. Det er alltid gøy å se forandringene.


Katrini&Guttorm_leilighet_14-155

Et typisk oppslag på innhold jeg gir til kundene i prosessen med fornyelse.


Fargesetting Jeg elsker farger! Alt jeg har tatt av utdannelse og kurs har inneholdt fargelære. Jeg elsker hvordan farger så enkelt kan forandre et rom, og et hjem. Hvordan det kan forsterke elementer, og at noen malestrøk kan endre hjemmets stemning helt. Du trenger ikke å være like glad i farger i hjemmet ditt for å få min hjelp altså. Det viktigste jeg gjør i en jobb som en konsulent er å lytte til kundens behov, og jeg har noe faste spørsmål som gjør at kan si at jeg alltid vet hvilken stemning og uttrykk kundene ønsker. Likefullt synes jeg det er gøy når kundene tar kontakt for at de liker det jeg gjør, og følger med på det jeg gjør i sosialemedier.

Den tilliten setter jeg stor pris på!

Som grafisk designer liker jeg å lage et dokument til kundene mine i Indesign. Jeg redigerer bilder i photoshop, og tegner inn det som trengs med Illustrator. Jeg har jo alltid drømt om å jobbe i et magasin, så da leverer jeg alltid et lite “magasin” til kundene mine. Enkelt for de å forholde seg til, og forhåpentligvis gjør jeg det da enkelt for de å se for seg hvordan det blir med endringene. Jeg “maler” før-bildene med nye farger, setter inn nytt interiør, tar bort elementer i Photoshop, ja jeg lager et dokument så fullstendig som mulig så de kan bli trygge på endringene/valgene før forandringen starter.

Fargesetting_Sylvia

Fargesetting av leilighet på Holmenkollen.


Jeg er også en av de heldige som får lage mine egne farger i samarbeid Nordsjø. Til nå har jeg fargene Aimforhappiness Green og Aimforhappiness blue. På bildet under ser dere en sniktitt av min nyeste farge. Denne skal lanseres i 2018.

IMG_6446

Min tredje farge hos @Nordsjø


Grafisk design Alt jeg gjør av visuelt arbeid er design. Jeg er grafisk designer og jeg tar selvsagt også designjobber som merkevarbygging, logoer, markedsmateriale for å nevne noe.

Jeg husker når jeg gikk på Esmod så ble alltid den strenge og eksentriske franske læreren jublende glad når jeg la frem min presentasjon. Men når hun så det jeg hadde sydd så havnet jeg litt over midt på treet. Så syingen var ikke helt min greie, men ide, konsept og utførelse på presentasjon som for eksempel pakningsdesign var helt i min gate. Jeg elsker å jobbe med ideer, og sette alt sammen til en presentasjon.

Så alle mine kunder får alltid en helhetlig presentasjon i et komplett dokument. Jeg liker å gå så helhetlig til verks som mulig, og selv de små prosjektene blir selvsagt grundig arbeidet med.

IMG_5850

Kunde: Supernature


watermark

På dette oppdraget sto jeg får alt det grafiske til eventet, styling av lokalet og siden kunden var Supernature ble det en del matstyling.


Styling og fotoshoot Det er ingen tvil om at sosiale medier er den nye plattformen for å synes. Dette gjelder selvsagt også for reklame, og synligheten for de ulike bedriftene. Som nevnt tidligere drifter jeg bedrifters sider i sosialemedier, men jeg gjør også ulike stylinger i miljø, og tar bilder som de har til å dele i sine markedskanaler. Jeg samarbeider også med andre fotografer, og har også en især god fotograf i hus, altså min samboer. Når vi bygde huset vårt var det viktig for oss å ha et stort og funksjonelt fotostudio. Her kan vi ta bilder med ulike bakgrunner og settinger/miljøer. Jeg synes det er kreativt og gøy å skape verdi for andre, å få være med i deres historiefortelling.

klar_produkter_oktober_2017-2888-1_red_lys

Kunde: Klar/Orkla


untitled-1397

Kunde: Lille Blå.


IMG_5952

Alltid gøy å se hvordan stylingen blir på bilder.


IMG_1020

Her lagde vi julekalender for Nille. Vi snurret alle premiene på platespilleren vår til julemusikk med de 24 premiene.


Artikler/innhold til magasiner Her har jeg gjort mye forskjellig, men her ønsker jeg virkelig å jobbe mer. Jeg synes det er ekstremt gøy å få være med i de ulike prosessene, og at det er så variert. Jeg har gjort ulike stylinger for magasiner, og også som vist på bildene under stått får både stylinger og tekst.

tara_juledrøm_grøt-1242

Tara Julemagasin 2016.



Aimforart Som kanskje mange vet driver Esben og jeg nettbutikken aimforart.com. Ideen bak dette er at det skal være enklere for folk flest å pryde veggene sine med unik kunst, og ikke minst at det skulle kunne spesial bestilles til deres hjem i forhold til størrelse og materiale. Jeg har mange års erfaring som fotoprinter i diverse profesjonelle fotolabber, og med Esben sin lange erfaring som fotograf kan vi hjelpe kunder med å smykke hjemmene sine med kunst akkurat slik de ønsker.

IMG_2628
unnamed-7

A mans bestfriend fra aimforart.com hjemme hos en kunde.


Boligstyling Jeg har gjennom samarbeid med Privatmeglerene og Schalapartner Eiendom gjort ulike boligstylinger og klargjøring for salg. Her gjør jeg alt fra full styling, til rådgivning og stylinger av enkelte rom. Dette er alltid veldig gøy, og ikke minst spennende. Jeg kjenner jo alltid på spenningen til selgerene. Det er veldig bra å se at de fleste nå ser viktigheten av boligstyling, og lar den delen bli gjort av fagpersoner. Det er jo som regel nok annet å styre med når du skal selge din bolig.

soverom_1

Leilighet på Lambertseter.


0

Detaljebilde fra en boligstyling her på Nesodden.


alzina_takterrasse_20x30cm_T3A1027

Boligstyling – opplevelsesreiser.


Jeg håper dere har syntes det har vært litt interessant å bli med inn i min visuelle arbeidshverdag, og får dere som vil se mer behind-the-scenes fra blant annet stylinger kan dere følge meg på Instagram, der prøver jeg å dele flittig på instastories.

Ha en god, og produktiv arbeidsuke. Nå; Nyt søndagskvelden.

// Jannicke.

_

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

6 visninger0 kommentarer
bottom of page