top of page

Morsdag

morsdag_2018_tegninger_fastelavensbolle_kaffe_framkalla_bilder-7076-1

Minnestund med bilder på morsdagen.


 Mine sterkeste minner er fødselen til jentene mine.

Jeg husker alt. Alle små detaljer, de er risset inn i mitt minne. Det er det største jeg har opplevd, og selv om jeg nå er tobarnsmamma, kjenner jeg fortsatt litt på følelsen over hvor overveldende det hele er. Jeg vet ikke om jeg noen ganger venner meg helt til at jeg er mamma, og det er kanskje en god ting? Det er det mest naturlige i verden, men samtidig så absurd stort.

Stella og Embla, jeg er ekstremt takknemlig for at jeg er mammen deres.

morsdag_arrangert_jannicke_Stella_Embla-6625-1_red_20x20cm_sort_hvitt_alt2_hvit_kant-2

Morgenstund. Bildene på veggen er fra Aimforart, og er printet og rammet inn hos Framkalla.


I dag er det morsdag, og jentene har vekket meg med frokost på senga, tegninger, bilder, gaver og blomster. Dere har skikkelig skjemt bort mammaen deres. Jeg er heldig!

Noe av det jeg liker ekstra godt med morsdag er at det er en dag for å hylle sin egen mor. Det er som en kjærlighetsirkel.

Mine døtre feirer sin mor, og jeg gir en oppmerksomhet til min mor. Har du en mor som har stilt opp for deg? En mamma som ønsker deg alt godt, som du altfor sjelden sier at du er glad i? I dag er en fin dag for en oppmerksomhet. Det trenger jo absolutt ikke å være morsdag for å rette en oppmerksomhet til sin mor, men vi mennesker trenger denne påminnelsen, så hvorfor ikke benytte sjansen i dag.

Jeg er veldig glad i min mor. Vi er veldig forskjellig, selvsagt også like på noe, men uavhengig av våre forskjeller vil vi alltid ha vårt mor og datter bånd. Det er få ting som er sterkere enn det.

tulipaner_spisestuebord_lys_februar_2017-1851-1851

Tulipaner fra jentene mine.


En av mine viktigste oppgaver som mamma er å gi mine døtre en trygghet i å være seg selv. En annen ting som jeg ønsker at jentene mine skal være trygge på er at de kan fortelle meg alt. Og uansett hva de forteller meg, hva de gjør, om det er rett eller galt, vil min kjærlighet til de aldri dømme. Den er bunnløs.

“Gi barna kjærlighet, mer kjærlighet og enda mer kjærlighet, så kommer manerene av seg selv.” – Astrid Lindgren.

morsdag_2018_tegninger_fastelavensbolle_kaffe_framkalla_bilder-7102-1

// Jannicke.

LagreLagre

3 visninger0 kommentarer
bottom of page