top of page

4. januar

Årets første innlegg her på bloggen ble på bursdagen min gitt. I dag fyller jeg 39 år. Jeg har alltid syntes det har vært litt kjipt å ha bursdag så tett opp til jul, og nytt år, men nå som jeg er voksen gjør det meg ingenting!

Jeg elsker nytt år, og nye muligheter, blanke ark og spenningen over hva dette året vil bringe. 

gang_emblas_rom_julen_2017-5228_birthday

Jeg har satt meg noen mål for meg selv, og selv om jeg ikke er tilhenger av forsetter har jeg alltid behov for å sette mål ved starten av et nytt år. Jeg liker å reflektere litt over året som har gått, og finne ut hva jeg og vi som familie vil ta med oss videre inn det nye året. Så selv om jeg aldri har skrevet ned målene, og delt det med leserne mine, så tenkte jeg å gjøre det nå.

2018 er nemlig året jeg skal nå med mine drømmer! I det minste skal jeg komme et steg nærmere de.

Jeg anser meg som heldig som kan jobbe for meg selv, men det byr selvsagt også på utfordringer, og jeg blir enda mer mer målrettet på at dette skal jeg få til. Så mitt første mål er:

Aimforhappiness skal bli en bedrift som inspirerer. Selv om jeg absolutt føler at jeg har fått en pangstart med firmaet mitt, så er det et lite stykke igjen til at det går litt av seg selv.

Jeg elsker å skrive!

Så det skal jeg absolutt gjøre mer av. Både her på bloggen, men også mer tekstinnhold for bedrifter i sosiale medier. Noe jeg gleder meg ekstremt til er å gjøre mer av er å skrive artikler for magasiner. Jeg gleder meg til å fortelle andre sine visuelle historier også gjennom trykte medier.

Når jeg studerte både foto og grafisk design var drømmen alltid å jobbe i et magasin. Jeg liker å jobbe så helhetlig med det visuelle som mulig, og med min bakgrunn så kan jeg nettopp det. Så et av mine mål er ikke å “kun” skrive artikler, men å style interiøret og ta bildene, og gjerne også sette det sammen med det grafiske utrykket.

Et annet mål jeg har er å fortsette med jobben som innholdsprodusent for ulike bedrifter. Alle kunder er ulike, og de gjør at alle oppdragene blir ulike og kreative. – Det liker jeg! Jeg inngikk ulike kontrakter på slutten av 2017, og jeg gleder meg til å ta fatt med dette. Jeg må si det er gøy å se at bedrifter virkelig skjønner viktigheten av godt innhold, og ikke minst ser viktigheten av å være synlige i sosiale medier. Det er ingen tvil om at det er mye gøy som skjer på denne fronten i det nye året.

Jeg skal ikke gro fast i interiøret vårt her hjemme, jeg trenger forandringer som gir meg gleden av å skape. Det kan være alt fra ny farge i et rom, nytt interiør, hageprosjekter og fornyelse av gamle møbler. Jeg skal utfordre meg selv, og bli inspirert av kundene mine som jeg hjelper med nettopp dette.

Ja takk til flere stylingsoppdrag, og interiørkonsulent veiledninger. Jeg elsker å komme hjem til folk, og veilede de , og forandre hjemmet deres slik at de som bor der føler seg mer hjemme. Dette ser jeg på som en ære, så mer av dette i 2018.

Jeg er ambassadør for ulike bedrifter, og en av de er Nordsjø maling, og jeg gleder meg til videre samarbeid i det nye året. Jeg jobber jo også med fargesetting, og da er det ekstra fint å være ambassadør for nettopp Nordsjø. Både for den faglige in-puten, inspirasjon og ikke minst for å følge med på trendene i denne verden. Så en av målene mine er å jobbe enda mer med farger i 2018.

Jeg har også satt noen mer private mål, som jeg også tenkte å dele. Disse ser jeg mer på som en livsstil, og ikke akkurat konkrete mål. Jeg synes da at det er lettere å holde, og jeg mister ikke så lett fokus. De som kjenner meg godt vet at jeg har hatt noen utfordringer i forhold til min egen helse. Det er ikke alt jeg kan gjøre noe med, men enkle grep som gjør at jeg føler meg mer helhetlig, det skal jeg klare.

Så dette blir fokuset mitt i forhold til helse:

Jeg hørte på podcasten, “Bra damer” med Guri Solberg (anbefales), der hun intervjuet Henriette Steenstrup. Og for en bra dame! Henriette fortalte at hun nå hadde satt treningen på pause for hun hadde for mye å gjøre på jobbfronten akkurat nå, så da ga ikke treningen henne noe, og det ble bare stress. Det ble jeg inspirert av! Jeg er veldig enten eller, har sjelden et avslappet forhold til trening. Men det skal jeg nå endre. Jeg er i gang med trening igjen, og det skal være gøy.

Så ja takk til mer morsom trening!

Jeg vil trene for å ha en kropp som funker, ikke for at den skal passe inn i et eller annet plagg. Jeg vil kjenne på energien treningen gir, ikke trene når den tar energien.

Jeg vil starte å meditere daglig. Jeg vil finne roen det gir.

Jeg vil gjøre mer av det jeg synes er gøy, og bruke mer tid sammen med de jeg er glad i.

Jeg vil bruke mer tid sammen med familien min, og verdsette bedre den tiden vi har sammen.

Jeg elsker å reise, og hver ledige krone skal brukes på nye eventyr.

2018 – Jeg er klar!

jannickes_bursdags_portrett_kjøkken-5863_20x30cm

“You control your future, your destiny. What you think about comes about. By recording your dreams and goals on paper, you set in motion the process of becoming the person you most want to be. Put your future in good hands – your own.” – Mark Victor Hansen.

Ha en fin torsdag videre.

– Jannicke


5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page