top of page

A D V E N T

Første advent og den koselige førjulstiden er i gang.

I år hadde jeg lyst til å lage en adventsstake av ting jeg allerede har i huset, og skape en liten historie rundt adventslysene. Jeg elsker de små glassvasene jeg fant i en koselig bruktbutikk i Stockholm for en liten tid tilbake. De passer til alt. Fra små markblomster plukket fra barnehender til furukvister som vist på bildet under. Lykkedyrene våre til høyre bildet er fra den fine butikken Lykkligepaahaver, og de representerer oss tre. Plasserte de på et Hay kaleido fat med mose på. De tre små konglene som jeg har sprayet med bronse spray fikk plass i den vakre Finnsdottir vasen sammen med en furu gren. Kähler lyktene gir alltid magisk stemning og måtte med. Jeg liker godt stilleben som kan forandres med enkle grep, og gleder meg til å bytte ut både blomster og kvister, og kanskje noe annet kjært minne fra julen skal få bli med utover adventstiden.


☆☆☆


Tenn lys! Et lys skal brenne for denne lille jord. Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor. Må alle dele håpet så gode ting kan skje. Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det.

Nyt adventstiden!

// Jannicke.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page