top of page

Back to reality

unnamed

I dag hadde jeg lyst på en skikkelig grønn smoothie. Denne lagde jeg veldig kjapt, og passer derfor perfekt i en travel hverdag. Jeg elsker jo smoothiene mine, og tenker at dette er en fin måte å få i seg god næring på, men samtidig så må de jo smake godt. Denne ble som en tykk milkshake, skikkelig kremete og god. Den er super enkel, og jeg skal dele oppskriften med dere under her:

2 små økologiske avokadoer. Noen få biter med mango, i underkant av en halv mango. 2 biter frossen ananas. Bare for å få den kald nok. Så heller du over mandelmelk og blender. Om du liker den tykk, så er det ikke så mye melk som skal til, men liker du den mer flytene er det bare å helle i mer mandelmelk. 1 ss med Supernature Lecithin.

// Jannicke.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page