top of page

The times are changing.

IMG_4650

Tidlige morgener i permisjonen med deilig morgensol


Det er litt merkelig hvordan den boblen blir, når du hjemme i mammapermisjon. Embla og jeg har kost oss skikkelig, og som mange sier så har jeg prøvd å nyte denne tiden som går så fort! Men det er lettere sagt enn gjort…! Nå er hun allerede 10 måneder, og mammapermisjonen går mot slutten.

IMG_4329

Ammetid


Selv om jeg har elsker denne tiden hjemme med Embla, merker jeg at jeg egentlig er veldig klar for hverdag og litt annerledes utfordringer også! Jeg tror det er både sunt og godt med nye utfordringer og muligheter for oss alle – det ligger mye utvikling i akkurat det.

Vi har som vanlig mange prosjekter på gang, og jeg gleder meg til å få tatt skikkelig tak i disse! Vi er jo freelancere begge to, Esben og jeg, og vi har funnet ut at akkurat det kan være ganske så utfordrende til tider, særlig med husbygging og to små. Men, vi hadde jo ikke fått gjort så mye kreativt og gøy om vi ikke hadde gjort det på denne måten, så alt i alt trives vi veldig godt med den fleksibiliteten vi har nå.

Esben vurderer nå å ta fast jobb som video-og filmfotograf, som både innholdsprodusent og kreatør, og da er det jo ekstra bra at jeg holder liv i familiebedriften videre. Jeg har lyst til å ta Aimforhappiness videre! Må si jeg synes det er rart at lille Aimforhappiness nå har blitt et navn jeg personlig knyttes til, og at det egentlig har blitt sin egen merkevare. Underlig, men veldig stas! Og dette har jeg naturligvis veldig lyst til å utvikle videre! Ny nettside er i gang, og denne nettsiden skal ta for seg alt jeg kan tilby, i tillegg til hva vi kan tilby sammen, Esben og jeg, og samtidig hva Esben kan hjelpe bedrifter med. Men – nå i første omgang skal jeg skape innhold for mine kunder i sosiale medier og fortsette som ambassadør for forskjellige merkevarer, mens jeg samtidig er klar for nye utfordringer! Det er veldig spennende å ikke vite hva fremtiden bringer av prosjekter, kunder og utfordringer.

interiørfoto_portrett_jannicke_fotoesben_esben-5982-_sq

Familie og jobb, i en salig blanding.


Kjenner du noen som har behov for hjelp til noe av det jeg holder på med, så setter jeg stor pris på at du hjelper meg med å dele videre!

På forhånd takk for hjelpen!

// Jannicke.

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page