top of page

Små forandringer gir store gleder.

Jeg husker så godt når jeg ikke turte å ha annet enn hvite vegger, og heller få inn farger på interiøret, for ja, jeg har alltid trengt farger rundt meg! Skulle en vegg, eller et rom males måtte jeg seriøst tenke over det i lang tid. Nå klarer jeg ikke å bestemme meg for det er så mange fine farger som jeg vil ha inn i hjemmet vårt.

Begge jentene våre har farger på rommet. Vi har kontrastvegg i stua, på soverommet vårt, i fotostudio til mannen, og nå har kjøkkenet også blitt malt. Det er kanskje ikke den mest spennende fargen, den er grå og heter demring og er fra Jotun, men så fint det ble!!

Vi har jo kun bodd her i et halvt år, og mange hadde kanskje ventet litt med de store forandringene, men jeg må ha litt prosjekter tror jeg, men det som driver meg mest er at jeg vil ha ut det beste potensiale. Den veggen trengte en litt mørkere farge, den flotte utsikten kommer tydeligere frem, og den blå fjorden blir enda vakrere med den grå fargen.

unnamed-10

Demring


Nå leter jeg etter den perfekte fargen til trappeoppgangen vår. Jeg har begynt å snuse på rosa, og kanskje geometriske former. Noe gøy blir det i hver fall!

Under ser dere kontrastveggen på soverommet, og den ene veggen i stua. På soverommet har vi fargen balanse og i stua st.paul i stua, begge fra Jotun.

unnamed-13

Stue


unnamed-12

Soverom


Nå er jo jeg hjemme i permisjon med minstejenta, men jeg kjenner jeg begynner å glede meg til å komme tilbake til jobb igjen. Jeg er jo så heldig med at jeg har vært med på å forme min egen stilling, og jeg gleder meg til å ta fatt på nye interiørprosjekter. Ikke nøl med å ta kontakt om du trenger styling, fornye hjemmet, tips og råd, styling til salg av bolig og konsulenttimer. Det er jo ingen tvil om nordmenn har hus og hjem høyt på prioriteringslisten, og trivsel i hjemmet har mye med interiørløsninger å gjøre. Jeg hjelper gjerne til!

Dette er jo bare en liten del av det jeg skal drive med til høsten, og jeg gleder meg skikkelig til å fortelle dere mer! Det jeg kan fortelle nå er at noe av det blir i samarbeid med mannen som jobber med film og foto.

unnamed-11

Kjøkkenveggen i fargen demring


Ha en herlig helg videre!

// Jannicke.

40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page