top of page

Aimforhappiness farger

Det er flere som har etterspurt en bloggpost om fargene mine, så nå tenkte jeg at jeg kunne lage et samlet innlegg om fargene. Jeg har jo nå en blå, grønn – og rosa farge. Alle er i Nordsjø sitt fargekart.

For meg er disse tre fargene en del av min happy-pallette.  De alle er inspirert av naturen, og tilfører elementer av natur i rommene de er malt i. Jeg har selvsagt alle fargene representert i vårt hjem, og jeg er usikker på om jeg noen gang blir lei. Jeg tror ikke det!

Den første fargen heter Aimforhappiness Blue. Den er inspirert av sjøen. Fargen ble til i ønske om å ha en farge som tok opp igjen sjøutsikten vi har her hjemme. Den er akkurat passe dus så den er en fin kontrast også til de klare og skarpe fargene vi har på utsiden av vinduene.

Jeg får stadig høre at flere maler med denne fargen, jeg håper dere vil tagge med #aimforhappinessblue så jeg får sett hvordan det blir hos dere, det er jo så spennende! Dette gjelder selvsagt også de andre to fargene.

20160904-oslo_lampe_sofa_sofabord_kuhn_kopp_u_bilde_red

Aimforhappiness BLUE


Min andre farge heter Aimforhappiness Green, og igjen så ble denne fargen til da jeg ville bringe naturen inn i rommet jeg ønsket å bruke den. Fargene blir på denne måten som en forlengelse av den vakre naturen på utsiden. Denne fargen skulle være på soverommet vårt som også har fantastisk sjøutsikt, men også vakre trær på utsiden. Soverommet vårt er i samme etasje som vi har Aimforhappiness blue, så det var også viktig for meg at disse to fargene spilte på lag. Grønnfargen har noe blått i seg, og blåfargen litt grønt – og de begge er litt duse.

Så et tips fra meg når du skal velge farger er å tenke helhetlig. Velg gjerne en kontrastfarge til de andre fargene, men sørg for at fargene fremhever hverandre.

framkalla_soverom_blogginnlegg_mai2018-9388-1_red_3_20x30cm

Aimforhappiness Green


framkalla-soverom-blogginnlegg-mai2018-9393-20x30cm-2

En forlengelse av naturen.


Min tredje farge for Nordsjø heter Aimforhappiness Peony. Det er en frisk farge som jeg ønsket skulle være en kontrast til de to første jeg lagde. De alle skulle passe godt sammen, men jeg ønsket litt mer lekenhet i denne fargen, og jeg tenker på våren når jeg maler med denne fargen. Syriner, solglimt, letthet og også litt nostalgi er ord jeg forbinder med denne fargen. Dette er en farge du kan fornye gamle møbler med like fult som du kan male vegger og rom med den.

På bildet under står Aimforhappiness Peony inntil Aimforhappiness blue og jeg synes de er utrolig fine sammen, kontrasten fremhever det unike med hver farge.

Aimforhappiness peony

Aimforhappiness PEONY


Hva synes dere? Jeg håper at det har vært til hjelp for dere som har villet se alle tre fargene sammen, og til dere som spør om hva som passer til de ulike fargene og liknende spørsmål. Og det er selvsagt bare å ta kontakt på mail, jannickevalen@gmail.com eller ring meg på 90781573 om dere trenger hjelp med fargesetting!

Ha en god uke videre,

// Jannicke

82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page