top of page

Spiced Honey with Aimforhappiness Peony

Blogpost i samarbeid med Nordsjø Maling.

Jeg var så heldig at jeg var en av de som ble invitert til Finn Schjøll sitt sommersted i Åsgårdsstrand der det ble holdt et bloggevent i regi av Nordsjø Maling. Etter en deilig lunsj og masse herlig inspirasjon hos fantastiske Finn Schjøll, dro vi for å få presentert Årets Farge 2019.

Spiced Honey er årets farge 2019 fra Nordsjö. Den varme, gyllenbrune fargen ble valgt for å reflektere en ny strømning av positivitet og optimisme – og et ønske om å slippe lyset inn. Fra første gang jeg så fargen fikk jeg lyst til å male Embla sitt rom med den fargen. Den er helt perfekt for et soverom med sin svalhet og harmoni, og etter min mening er den helt super på et barnerom. Jeg valgte å male vinduskarmene med min farge Aimforhappiness Peony, og jeg synes virkelig at de pastell-detaljene løftet helheten enda et hakk.

unspecified-2

Spiced Honey med rosa detaljer.


Sengen til Embla er Kili-sengen fra Sebra har en nydelig og dyp gammelrosa farge som jeg også synes ble en fin kontrast til den varme og gyllene veggfargen. I gangen utenfor rommet hennes har vi faktisk fjorårets farge Heart wood, og de to fargene er virkelig flotte sammen.

unspecified-1

Fargen er så gyllen og fin. Aimforhappiness Peony på benken og i vinduskarmene.


Noe av det jeg synes er gøy er med å male et rom er at jeg må være litt kreativ. Denne gangen ble det ommøblering på rommet til Embla. Rommet er forholdvis stort, men vi har ikke utnyttet plassen så godt på dette rommet. Vi flyttet sengen hennes, og fikk satt sammen noen kommoder så de tok mindre plass, og hun fikk større gulvplass på rommet sitt. Så det er en fin ting med forandringer, for det fører ofte med seg flere forandringer som ofte trengs.

Hva synes dere om Åretsfarge fra Nordsjø?

unspecified-3

Embla er superstolt over rommet sitt ❥


Følger dere meg på Instagram? Jeg gjorde en undersøkelse på min Instagram før jeg bestemte meg hundre prosent for fargene. Jeg testet med de utrolige praktiske ColorTesterne til Nordsjø. Har dere brukt de? De er er super praktiske for å sjekke farger før du maler. Det er en liten rulle med farge på, nok til å teste hvordan fargen blir på veggen før du går i gang med å male en hel vegg eller et helt rom.  Jeg gjorde dette med tre farger vi vurderte på rommet hennes, og etter jeg så testene på veggen var min egen favoritt Spiced Honey – Så jeg må jeg si jeg ble strålende fornøyd med at følgerne valgte den samme fargen. Og den ble så fin med Aimforhappiness Peony!

nordsjø_norge_årets_farge_2018_test_Embla_rom-5583-1

Colour Tester fra Nordsjø


Rommet ble litt annerledes enn barnerom flest kanskje, og slik er jo eieren av rommet også. Herlig annerledes, akkurat slik alle barn er. Helt unike, og helt seg selv.

Hva synes dere om den nye fargen?

Drøm søtt
unspecified-7

God søndagskveld!

// Jannicke

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page