top of page

A i m f o r h a p p i n e s s P E O N Y


Min nyeste farge for Nordsjø maling har en vårlig følelse, og et vårlig navn.

Det farge jeg blir glad av, og jeg håper den gir deg den samme følelsen. Fargen er en av ni nye farger i en nordisk fargepalett laget av ni interiørbloggere. Dere husker kanskje at jeg var invitert sammen med åtte andre interiørbloggere til København hvor vi skulle lage hver vår farge?

Nå er  alle ni lansert under navnet Nordic Colours 2018, og dere kan lese mer om de alle her.

Aimforhappiness peony

For en reise det har vært å få være med på, og for et morsomt prosjekt!

Jeg må si at det er også ganske stas å kunne si at du nå kan nå kjøpe tre av mine farger til ditt hjem. En grønn, en blå, og nå en soft og litt “dusty” rosa. Vi fikk i oppgave å  forespeile hvilke farger vi trodde ville prege trend bilde i 2018, og vi alle kom med ganske så forskjellige farger, men likefullt ble det en fin harmoni i paletten.

Dere kan jo lese hva jeg tenkte om min farge både på Nordsjø sin side, men også på min bloggpost fra København-reisen. Dette er som dere kan lese en farge som passer meg som person, og passer til mine andre farger, vårt interiør – men mest av alt tror jeg rosa er en farge vi vil se mer av utover året.

IMG-9031

Følger dere meg på Instagram? Jeg vet nemlig at det er flere som har malt med “mine” farger, og jeg vil så gjerne se. Jeg deler jo gjerne råd og veiledning i sosialemedier, og jeg hadde satt så pris på å få se hjemmene deres, og hvordan det blir med Aimforhappiness-fargene. Tagg gjerne bildene deres med farge-navnene så kan jeg lett se. Tusen takk!

Jeg har til nå kun malt denne lille krakken med min nye farge, men jeg gleder meg til å ta den mer i bruk. Jeg må bare bestemme meg hvilke vegger jeg skal fornye.

Ha en strålende og fargerik helg!

// Jannicke.

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page