top of page

Prosjekter og oppussing

En liten oppdatering fra meg til dere i dag denne vakre vinterdagen. 2020 var et år helt uten om det vanlige, men jeg må si at 2021 (selv om corona fortsatt preger oss) har fått en god start. Det skjer så mye gøy hele tiden, og jeg trives godt med hverdagen vår. Jeg tenkte jeg skulle dele litt nytt med dere, også her på denne plattformen. Jeg deler hyppigere på min Instagram @aimforhappiness for dere som følger meg der. Jeg har alltid elsket å lage smoothier, og tenkte å dele en grønn favoritt med dere. Det er kanskje flere som trenger litt ekstra grønn næring til å kickstarte året med? Jeg kan jo også nevne at jeg er opptatt av ernæring, men svært lite opptatt av strikte sunne kosthold. Jeg er opptatt av et variert kosthold, og jeg vil lære jentene at for eksempel at spinat inneholder jern som er ekstra viktig for å transporterer oksygen fra lungene til de ulike organene våre. Jeg vil at de skal ha et naturlig forhold til mat, og lære hva som er bra med de ulike matvarene. Så jeg tar ofte med jentene når vi lager smoothie, men også andre måltider. Denne grønne smoothien er en av mine favoritter, og vår yngste jenta vår på fire.

Kickstart 2021 med grønn smoothie

Oppskrift

- En liten kopp med frossen ananas - En liten kopp frossen spinat - En banan - 3 dl kokosvann - 1 ss Lecithin - 1 dl havremelk eller annen plantemelk du foretrekker (Om du liker den tynnere er det bare å tilføre mer kokosvann eller melk)Vi trenger litt ekstra næring nå for vi holder på med oppussing av store deler av første etasje, og alt dette når ungene er mer hjemme på grunn av corona. Ja, ja det blir nok bra til slutt og det er en skikkelig fin gulrot å ha i bakhodet. Jeg utvikler nå min fjerde farge i samarbeid med Nordsjø maling. Den er malt på det som nå blir mitt kontor. Den lanseres i mars, og jeg er skikkelig spent på hva dere kommer til å synes. Siden jeg har "tatt" rommet til yngstejenta vår, så blir også fotostudio gjort om til jentenes stue. Der har de egen inngang, og terrasse utenfor. Her skal det også males, og jeg vurderer nå min tredje farge i samarbeid med Nordsjø, nemlig Aimforhappiness Peony. Begge rommene skal innredes. Dette er selvsagt kjempe gøy, det er jo derfor jeg jobber med det selv, men jeg må si jeg gleder meg til alt er ferdig! Pulten min skal stå under vinduet med utsikt til sjøen. En hel vegg skal innredes med stringhyller. Det skal bli så bra! Så jeg som alltid gleder meg ekstremt til våren, gleder meg enda mer nå.

Sene sommerkvelder på takterrassen

En annen grunn til at jeg gleder meg til våren er mitt samarbeid med Plantasjen. Jeg føler meg så heldig! Bildet over er tatt fra en sommekveld i drivhuset på takterrassen. Fra mars - oktober tilbringer vi så mye tid der. Vi har selvsagt noen nye hageprosjekter, og jeg gleder meg virkelig til å få satt i gang alt! Har dere noen morsomme prosjekter?

Aimforhappiness Blue & Aimforhappiness Peony på benken

Ha en strålende uke!

// Jannicke.

Siste innlegg

Se alle

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page