top of page

Bluberry smoothie with strawberry ice cream topping ❀

Denne smoothien måtte jeg bare dele med dere, den er for god til å ha for seg selv. Jeg hadde lyst på noe godt, men samtidig næringsrikt og sundt. Jeg lagde først en smoothie, og før jeg rengjorde blenderen lagde jeg jordbær iskrem topping. NAM!


unnamed-29

Acai & Blueberry mint blend

– En stor håndfull med frossene blåbær – 4 store ss med valgfri yogurt. Jeg brukte en liten laktose fri vanilje yogurt. – ca 10-15 stk mynte blader (Mynte er svært rik på kostfiber, vitamin A i, vitamin C og folat.) – 1 dl kokosmelk. Gjerne fra kartong og økologisk. – 1 ss med cocosa – 1 liten økologisk banan. – 1 ss med acai pulver – 1 ss med hempseed

Strawberry sorbet

– ca 8 store frossene jordbær – 1 ss med chia seeds – hell i mandelmelk forsiktig til ønsket tykkelse. Jeg lagde min ganske tykk, og konsistensen ble litt som sorbet is.

Disse to blandingene ble helt herlige sammen, og dekket i hvertfall mitt søtbehov. Smoothien er litt søt og passer perfekt med den friske jordbær topping, og mynten gjorde det hele til en perfekt smoothie. I hvertfall etter min smak. Gleder meg til å lage denne til kvelds til datteren min, har en følelse av at det blir en fulltreffer.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page