top of page

Boligstylig

soverom_nærbilde_stemning

Å style et hjem for salg er ekstremt gøy, men og ganske intenst. Etter min mening så skal selvsagt hjemmet tilpasses markedet og trendene som rører seg, men jeg mener også at det skal ha en personlig vri. Hjemmet freshes opp for salg, men det er også viktig å fremheve de positive særegenhetene. Alt skal ikke se identisk ut, da mister leiligheten sin sjarme og spenningen. De som ser leiligheten skal  klare å se for seg at her kan de skape mange hyggelige minner sammen, så stemningsbilder må også med etter min mening.

kjøkken_1
kjøkken_nærbilde_stemning

På bildene ser dere en leilighet jeg stylet klar for salg for et par uker siden, Fotoesben står selvsagt for bildene. Denne leiligheten er nydelig. Blant mine favoritter er deres sarte grønnfarge på kjøkkenet og det mørkeblå soverommet, med hvite detaljer, og også kunst fra aimforart. Leiligheten er omkranset med vakre Eiketrær.

soverom_1

Se på de vakre eiketrærne. Ekstra vakre blir de mot den dype blåfargen på soverommet.


soverom_2

De har valgt “Beachlife” fra @Aimforart på soverommet.


Når jeg styler et hjem for salg så ønsker jeg å skape ideér om hvilke opplevelser kjøperne kan forvente i sitt nye hjem. Derfor er stemningsbilder ekstremt viktig ved salg av bolig! Det er også viktig å få med seg uteområdene rundt, og de spesielle kvalitetene til salgsobjektet.

stue_nærbilde_stemning_2

Alle foto er tatt av: @fotoesben


stue_3

Megler: Torfinn Sørvang/Schala Partners


stue_nærbilde_stemning_1

For å se flere bilder av denne lekre leiligheten trykk her!


Lykke til med salget av denne lekre leiligheten i idylliske omgivelser på Lambertseter. (Megler: Schala Partners)

// Esben og jeg gjør stadig flere og flere samarbeid sammen, og på grunn av dette lanserer vi snart en nettside sammen. Firmaet vårt skal hete Aimforstories hvor alt vi gjør handler om visuell historiefortelling. Nettbutikken Aimforart fortsetter vi med, og også bloggen Aimforhappiness, men vi får det hele til å henge mer sammen med nettsiden Aimforstories. Alle tjenester vi gjør kan enkelt bookes gjennom denne siden. Vi lanserer denne høsten og vi gleder oss til å vise den til dere, og ikke minst til å hjelpe andre med å skape spennende og innholdsrike fortellinger rundt varemerkene og salgsobjektene deres! //

Fortsatt god helg!

– Jannicke Valen

10 visninger0 kommentarer
bottom of page