top of page

Boost your vitality

På tirsdag var jeg så heldig å bli invitert til foredrag/event i forbindelse med Trine Berge sin nye bok “Rawfood”. Og for en inspirerende dame Trine er. Full av kunnskap delte hun hvordan vi enkelt kan få i oss mere grønt, og rett og slett mer næringsrik mat. Vi fikk blant annet smake på grønn smoothie, salat og energi kuler. NAM! Mango dressingen som hun serverte til salaten lagde vi selv til middagen her i går, og jeg kjenner jeg har lyst til å teste ut masse mer fra den fargerike og inspirerende boken. Noe av det Trine sa under eventet som jeg virkelig synes er viktig å huske på var at “Helse handler ikke om å være streng med deg selv og aldri ha det gøy, men å ha energi og overskudd til å skape det livet du drømmer om.” Nettopp!


unnamed

Noe som gjorde eventet ekstra morsomt var at jeg ble leid inn som stylist til eventet. Jeg er jo kanskje mest vant til å style interiør, men mat kommer virkelig som en god nummer to, eller en delt førsteplass. Så lenge jeg får jobbe kreativt med stylingen så synes jeg all styling er gøy! Jeg er jo også lidenskap opptatt av mat, så med rawfood og supermat som tema ble jobben både mer inspirerende og kreativ.


Må si at lokalene vi var i, studio Dreyer Hensley, var fantastiske. For et flott studio! Store vinduer, luftig under taket og med de vakreste tre bordene. Deler noen bilder med dere her, men anbefaler dere også til å sjekke ut Trine Berge sitt innlegg fra eventet på Superdamebloggen. Der er det også en link om du vil melde deg på eventet, noe jeg anbefaler på det varmeste.


Bordkort med #-info by @aimforhapinness

Bordkort med #-info by @aimforhappiness


Takk for meg, og for et veldig hyggelig event!

// Ha en fin kveld videre, Jannicke.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page