top of page

Creamy ice coffee

Jeg elsker kaffe! Min lidenskap til kaffe dukket opp etter at jeg i en liten periode jobbet som barista, og siden har den bare vokst. Iskaffe er en av mine favoritter. Den jeg lagde på bildet er kanskje mer som en frappe, og er ganske mettende. Den er forholdsvis sunn, laktosefri og smaker himmelsk i sommervarmen.


Iskaffe

Iskaffe


Aimforhappiness iskaffe for 2 personer

– Kok litt sterk kaffe. 1,5 dl – 1,5 dl kokosmelk – 2 ss sjokolade tofu is – 1 ss supernature lecithin – 1 ss PB2 (peanøtt pulver med sjokoladesmak). Dette kan sløyfes, eller du kan bruke et annet rå kakao produkt. – 1 ts med sukrin gold – 4-6 store kokosmelk isbiter. Alt blendes i en blender. For å holde iskaffen kald kan du putte et par kokosmelk isbiter i ved servering.

// Jannicke


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page