top of page

De endelige tegningene.

Det er så utrolig gøy å få de siste tegningene fra Iec-hus. Her skal det bygges, og her skal vi bo – og vi gleder oss!! Som jeg har nevnt tidligere har vi gjort en del endringer på huset, både innvendig og utvendig, og vi har nå fått det slik vi ønsker det. Det har vært viktig for oss med gode romløsninger, og et hus der vi får våre behov dekket. Vi ønsket faktisk mindre antall rom enn her vi bor nå, men heller større rom og soner. Ja, en god planløsning. Vi har også byttet ut en del dører med skyvedører for å få en mer åpen følelse, og bedre plass. På bildet under ser dere huset utvendig, og her ser dere også at vi har fokusert mye på uteområdet. Tomten har fantastisk sjøutsikt, noe vi selvsagt ønsker å nyte. Så en stor takterasse blir magisk! Her blir det også best utsikt. Men vi får også flott utsikt mot Oslo på den “lille” terrassen. Det var også viktig for oss at vi kunne gå rett ut i fra stua til en terrasse som er under tak. Ser for meg sene kvelder her langt utover høsten. Ser dere det store vinduet på enden av huset, andre siden enn terrassen. Det bli soverommet til mannen og meg, med sjøutsikt! Gleder meg allerede til å knipse soveroms bilder der.  Jeg skal vise dere litt mer bilder av planløsningen innvendig senere.


Drømmehjemmet

Drømmehjemmet


Jeg tenkte jeg skulle forklare litt hva vi, (ok kanskje mest meg:)) har tenkt. Vi ønsket en god og stor gang, med plass til god lagring. Noe annet som var viktig for oss i og med at vi begge jobber en del hjemmefra, og hoveddelen av oppdragene er foto og styling, så er vi avhengig av et stort fotostudio. Noen ganger trenger vi større plass enn det fotostudioet er tegnet inn som, så da har vi en skyvedør mellom fotostudio og soverommet som ligger vegg i vegg. Her har vi da også god lagring til alt av foto lamper, bakgrunner og liknende. Det var også viktig for oss at vi lett kan flytte studioet ut i hagen for å få fine bilder ute. Vi tror vi har bestemt oss for malt betonggulv i fotostudioet, og også i det tilhørende naborommet. Kanskje også badet nede. Jeg har jo alltid likt det litt råe og industrielle uttrykket, og tror også at det kan bli både praktisk og vakkert i fotostudio. Vurderer også betong på badet nede, i samme etasje som fotostudio. Det er så vakkert! Legger ved et inspirasjonsbilde under der dere kan se hvordan flinke Elisabeth Heier har gjort det med betonggulv.


Vakkert hos Elisabeth Heier

Vakkert hos Elisabeth Heier


Også har jeg i lang tid vært forelsket i vakre marrokanske fliser. Planlegger å ha det i gangen så man ser de vakre flisene med engang man kommer inn. Synes de jeg viser eksempel på under passer perfekt til betonggulvet som er i samme etasje.


♡ulfven.no

ulfven.no


Jeg elsker den sarte blåfargen på flisene på bildet over. Disse vakre flisene finner du hos ulfven.no – og de har et stort utvalg av vakre fliser.


Vakre fliser hos @billys

Vakre fliser hos @billysbb


Er det noe dere spesielt dere vil se, eller at jeg skriver om under byggingen til ferdig hus? Bare å kommentere under innlegget, eller på instagram, @aimforhappiness. Dette blir GØY!

Ha en strålende torsdag videre!

// Jannicke

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page