top of page

Dere bestemmer

Et hyggelig besøk av en journalist, ble en veldig fin omtale av min blogg Aimforhappiness i vår lokalavis Akershus Amstidene.

Du kan lese artikkelen her.

Det er jo takket være dere som er innom her og leser at bloggen min lever videre. Så nå tenkte jeg at dere skulle få velge neste bloggpost. Jeg er jo også spent på hva dere inspireres mest av.

Så hva vil dere lese mer om?

skeidar_bilder_av _terrasser-6382-1_LOW

En av bildene som ble brukt i reportasjen.


Her er det dere kan velge mellom:

1. Jeg deler mine beste stylingtips. Topp 10 av hva du burde tenke på når du styler til et bilde. Her blir det råd i forhold til lys/lyssetting, komposisjon, elementer som burde være med, og kanskje mine favoritter i en komplett styling.

2. Et personlig innlegg. Jeg åpner opp for at dere kan stille spørsmål om det dere måtte lure på, alt fra jobb til det mer personlige. Jeg samler spørsmålene og svarer i et blogginnlegg.

3. Hva jeg inspireres av. Hva jeg tror vi kommer til å se mye mer av i det nye året. Hvor jeg henter min inspirasjon, og hva jeg inspireres av.

4. Bygge hus. Mine beste råd i en byggeprosess.

Alle de overnevnte temaene er områder jeg allerede får mye spørsmål om, enten her på bloggen eller i sosiale medier, så jeg regner med at dette er områder dere vil høre  mer om. Dere kan legge igjen kommentar her, men også på Instagram eller Facebook der jeg også deler innlegget.

Så del med meg hva dere vil lese om, så skal jeg gjøre mitt beste for at deres ønsker blir hørt!

Og du, det er fortsatt noen dager igjen åpent for nominasjon hos Vixen. Setter sånn pris på alle som har nominert meg, tusen hjertelig takk! Om du vil nominere meg/Aimforhappiness, så kan du gjøre det nederst på denne siden.

unnamed

Ha en en god uke videre!

// Jannicke.

LagreLagre

1 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page