top of page

Emblas eventyrlige verden

Alle rom i vårt nye hus har vært planlagt i god tid før vi flyttet inn i vårt nye hjem. Jeg har tegnet og kost meg i skisseboken min, men et rom sto helt åpent for ideer, lille Embla sitt rom. Kanskje ikke så rart heller siden hun kom til verden etter at vi hadde flyttet inn, og hun kommer til å dele rom med oss en god stund til.

Jeg klarte uansett ikke å vente så veldig lenge. Jeg er rett og slett ikke så god på midlertidige løsninger, og vil ha det meste i orden så fort som mulig, noen som kjenner seg igjen?

Vi ble alle veldig fornøyde med rommet hennes, og vi håper og tror hun får mange fine stunder som inspirer til lek på barnerommet sitt.

Slik ble det:

0-1

Den flotte sengen er fra den lekende barnebutikken @minikids. De har virkelig mye fint interiør til barnerommet, og et godt utvalg fra mange forskjellige produsenter. Sengen heter “Juno” og er fra det danske merket Sebra. Sengen er ikke “bare” en designklassiker, men også en seng som vokser med barnet, så denne sengen er hun heldig å ha i mange år.

Fargen på sengen heter Dusty rose, og jeg synes den er så vakker mot gråfargen “grå harmoni” fra Jotun. Jeg liker også kontrasten med de varme gullstjernene mot den kalde gråfargen. Dette er også en kontrast vi har på kjøkkenet, grått mot gull, og jeg synes den er så vakker så jeg ville gjerne ha den flere steder i huset.

0-2

Embla smilte stort når hun testet sengen første gang med en fin svane svevende over henne.


embla_og_sove_rom_mini_kids_seng-1-1_crop

Svanen finner du her: Kongens Sløyd.


0

Elefantlampen fra Mr Maria som også er kjøpt hos @Minikids gir et veldig fint stemningslys, og jeg synes disse lampene er så herlige til barnerom. Det blir jo litt eventyr stemning av disse små dyrene som lyser i mørke. Litt magi i hverdagen til de små.

0-4.jpeg

Min gamle Teddy har også fått plass.


0-5

Detaljer


Ha en eventyrlig helg videre!

// Jannicke.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page